Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Οι αρκούδες του Αρκτούρου κινδυνεύουν! Έκκληση εν μέσω κορωνοϊού 

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Οι συνέπειες της πανδημίας δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο όχι μόνο στους ανθρώπους αλλά και στα ζώα. Οι εθελοντές και όσοι έχουν αναλάβει την φροντίδα των ζώων βρίσκονται σε δυσχερή θέση καθώς τα μέτρα περιορισμού έχουν ανακόψει δραστηριότητες που βοηθούν τα ζώα να επιβιώσουν.

Ο Αρκτούρος που έχει αναλάβει την φροντίδα αρκούδων και λύκων κάνει έκκληση για οικονομική ενίσχυση, καθώς έχουν απαγορευτεί οι επισκέψεις στις εγκαταστάσεις, κάτι που ενισχύει σημαντικά την επιβίωση και φροντίδα των ζώων.

Η ανακοίνωσή τους:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Εδώ και 28 χρόνια, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ υπηρετεί πιστά το σκοπό της προστασίας της φύσης και της άγριας ζωής στην πατρίδα μας. Η οικονομική λειτουργία του βασίζεται αποκλειστικά στις επισκέψεις στο Περιβαλλοντικό Κέντρο, στις πωλήσεις προϊόντων, και στις δικές σας συνδρομές.

Τώρα, λόγω της εξάπλωσης του Κορωνοϊού, οι επισκέψιμες εγκαταστάσεις μας παραμένουν κλειστές, που σημαίνει ότι πολύ σημαντικό μέρος των εσόδων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ εξανεμίζεται.

Έτσι, για το επόμενο διάστημα, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ μένει με ελάχιστα έσοδα, που δυστυχώς δεν αρκούν για τη διατήρηση της άγριας ζωής στο Καταφύγιο.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Σας καλούμε σε άμεση βοήθεια. Χωρίς τη δική σας υποστήριξη, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δεν θα μπορέσει, το επόμενο διάστημα, να συντηρήσει και να φροντίσει τα άγρια ζώα που φιλοξενεί.

Ξέρουμε ότι οι συνθήκες, στις οποίες καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε, είναι πρωτόγνωρες. Αναγνωρίζουμε την αβεβαιότητα. Χαιρετίζουμε όμως και το φως.

Η δική σας βοήθεια μπορεί να κρατήσει το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ζωντανό. Ακόμα και η πιο μικρή συνδρομή είναι, αυτή τη στιγμή, ΥΠΕΡπολύτιμη.

Κάθε ζώο μετράει, κάθε μέρα μετράει, κάθε ευρώ μετράει.

Μπορείτε να βοηθήσετε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ με τρεις απλούς τρόπους, online:
1. Κάντε την ελεύθερη δωρεά σας https://www.arcturos.gr/gr/summeteho/donation
2. Γίνετε ανάδοχος ζώου https://www.arcturos.gr/gr/summeteho/adoption
3. Γίνετε μέλη https://www.arcturos.gr/gr/summeteho/membership

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2386041500 και θα σας καθοδηγήσουμε.

Σε κάθε δύσκολη στιγμή του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, η υποστήριξή σας υπήρξε πάντα συγκινητική. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβεί και τώρα. Και είμαστε ήδη ευγνώμονες για την υπέρβασή σας.

Με σεβασμό,
Η οικογένεια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Υ.Γ. Ενίσχυσε την προσπάθεια μαζί μας! Κάνε share ή μοιράσου αυτό το post με όποιον πιστεύεις ότι θέλει να βοηθήσει!

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ