Μπράβο! Ο δρ. Αποστολόπουλος παραχώρησε δωρεάν στο ΕΣΥ το Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου

Must Read

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού μπαίνει με απόφαση της διοίκησης του Ομίλου Αποστολόπουλου το Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου, το οποίο παραχωρείται δωρεάν στο ΕΣΥ ως τις αρχές Ιουνίου προκειμένου να συμβάλει στην αποσυμφόρηση των δημόσιων νοσοκομείων.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία, εν μέσω της φονικής πανδημίας, ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, ενώ το ύψος της προσφοράς κοστολογείται στα 3.000.000 ευρώ! Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο όμιλος, η νοσηλευτική μονάδα του Περιστερίου, μία από τις συνολικά πέντε που διαθέτει στην Αθήνα, προσφέρεται σε πλήρη λειτουργία, στελέχωση και ετοιμότητα στην υπηρεσία του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να συμβάλει στην αποδέσμευση κλινών από περιστατικά μη σχετιζόμενα με τον COVID-19 από τα νοσοκομεία αναφοράς του ΕΣΥ.

Το Ιατρικό Περιστεριού αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας και διαθέτει 60 νοσηλευτικές κλίνες, έξι κλίνες μονάδας εντατικής θεραπείας, τέσσερις χειρουργικές αίθουσες, ενώ απασχολεί 203 εργαζομένους πλήρους απασχόλησης και συνεργάζεται με επιπλέον 200 καταξιωμένους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Δείτε επίσης: Θετική στον Covid-19 και η 24χρονη κόρη του καθηγητή Μόσιαλου, η οποία ζει στο Λονδίνο!

«Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών εδώ και 36 χρόνια βρίσκεται πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία, σε δοκιμαζόμενες και ευπαθείς ομάδες. Σήμερα που η χώρα μας δοκιμάζεται καθολικά, θεωρούμε ευθύνη μας να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην εθνική προσπάθεια» ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Χρήστος Αποστολόπουλος.

«Ως ηγέτης του κλάδου και μοναδικός ελληνικών συμφερόντων όμιλος υγείας στη χώρα, στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες αλλά και στο ελληνικό κράτος, λειτουργώντας με γνώμονα τις διαχρονικές αρχές και αξίες του ομίλου, που έθεσε από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του ο ιδρυτής του Γεώργιος Αποστολόπουλος» πρόσθεσε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δρ Βασίλειος Αποστολόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This