Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Μπράβο! Ο δρ. Αποστολόπουλος παραχώρησε δωρεάν στο ΕΣΥ το Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού μπαίνει με απόφαση της διοίκησης του Ομίλου Αποστολόπουλου το Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου, το οποίο παραχωρείται δωρεάν στο ΕΣΥ ως τις αρχές Ιουνίου προκειμένου να συμβάλει στην αποσυμφόρηση των δημόσιων νοσοκομείων.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία, εν μέσω της φονικής πανδημίας, ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, ενώ το ύψος της προσφοράς κοστολογείται στα 3.000.000 ευρώ! Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο όμιλος, η νοσηλευτική μονάδα του Περιστερίου, μία από τις συνολικά πέντε που διαθέτει στην Αθήνα, προσφέρεται σε πλήρη λειτουργία, στελέχωση και ετοιμότητα στην υπηρεσία του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να συμβάλει στην αποδέσμευση κλινών από περιστατικά μη σχετιζόμενα με τον COVID-19 από τα νοσοκομεία αναφοράς του ΕΣΥ.

Το Ιατρικό Περιστεριού αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας και διαθέτει 60 νοσηλευτικές κλίνες, έξι κλίνες μονάδας εντατικής θεραπείας, τέσσερις χειρουργικές αίθουσες, ενώ απασχολεί 203 εργαζομένους πλήρους απασχόλησης και συνεργάζεται με επιπλέον 200 καταξιωμένους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Δείτε επίσης: Θετική στον Covid-19 και η 24χρονη κόρη του καθηγητή Μόσιαλου, η οποία ζει στο Λονδίνο!

«Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών εδώ και 36 χρόνια βρίσκεται πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία, σε δοκιμαζόμενες και ευπαθείς ομάδες. Σήμερα που η χώρα μας δοκιμάζεται καθολικά, θεωρούμε ευθύνη μας να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην εθνική προσπάθεια» ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Χρήστος Αποστολόπουλος.

«Ως ηγέτης του κλάδου και μοναδικός ελληνικών συμφερόντων όμιλος υγείας στη χώρα, στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες αλλά και στο ελληνικό κράτος, λειτουργώντας με γνώμονα τις διαχρονικές αρχές και αξίες του ομίλου, που έθεσε από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του ο ιδρυτής του Γεώργιος Αποστολόπουλος» πρόσθεσε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δρ Βασίλειος Αποστολόπουλος.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ