Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Μπροστά στη σύνταξη τι είναι ο κορωνοϊός; Ουρές από ηλικιωμένους στα ΑΤΜ

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας και τα μέτρα που έχουν ληφθεί λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού φαίνεται πως δεν πτόησαν τους ηλικιωμένους, οι οποίοι από το πρωί της Δευτέρας στήθηκαν ο ένας πίσω από τον άλλον μπροστά στα ΑΤΜ σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας για να «σηκώσουν» τις συντάξεις τους, αγνοώντας τις αποστάσεις που οφείλουν να διατηρούν μεταξύ τους.

Πλήθη συνταξιούχων βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στα υποκαταστήματα τραπεζών για να παραλάβουν τις συντάξεις του Απριλίου, ωστόσο, σύμφωνα με τα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, οι τράπεζες έχουν ορίσει μέγιστο αριθμό πελατών που μπορούν να εισέρχονται στο εσωτερικό, βάσει του εμβαδού του εκάστοτε καταστήματος. Το αποτέλεσμα ήταν έξω από τα υποκαταστήματα να σχηματίζονται ατελείωτες ουρές.

Δείτε επίσης: «Νικήτρια» η Ελλάδα στη σύγκριση με Ολλανδία και Βέλγιο σχετικά με τα κρούσματα και τους θανάτους

Άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας επενέβησαν όπου υπήρξε συνωστισμός έξω από τις τράπεζες, σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα, και προχώρησαν σε συστάσεις, με τους πολίτες να συμμορφώνονται τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ