Έρχεται περιορισμός στις μετακινήσεις με χρονικό όριο

Must Read

Μπορεί τα νέα έκτακτα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας, να έπεισαν μια μεγάλη μερίδα πολιτών να πειθαρχήσει και να μείνει στο σπίτι, όμως την Δευτέρα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που κυκλοφορούσαν στους δρόμους με αφορμή την άνοδο της θερμοκρασίας και την ηλιοφάνεια.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έκλεισε με προστατευτικές μπάρες την παραλία ώστε να πάψει το φαινόμενο με ορδές πολιτών να κάνουν βόλτες και τζόκινγκ μαζικά, την ίδια στιγμή που ηλικιωμένοι απολάμβανε τον περίπατό τους. Το πρωί της Τρίτης οι πολίτες δημιούργησαν τεράστιες ουρές έξω από ATM ώστε να κάνουν ανάληψη των συντάξεων, χωρίς φυσικά να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις. 

Με τα παραπάνω φαινόμενα να δημιουργούν έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση, ο Στέλιος Πέτσας μίλησε στο ραδιόφωνο του Σκάι και ξεκαθάρισε ότι εξετάζονται πρόσθετα μέτρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι είναι πιθανό να αυστηροποιηθούν τα μέτρα με επιβολή χρονικού ορίου στις μετακινήσεις των πολιτών, μετά την αναχώρησή τους από το σπίτι μετά τα φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρούνται ακόμα.

«Το έντυπο δεν είναι για να το χρησιμοποιήσουμε έξι φορές την ημέρα» τόνισε ο Στέλιος Πέτσας για όλους αυτούς που στέλνουν sms και κυκλοφορούν ανενόχλητοι από το πρωί έως το βράδυ.

Διαφορετικό το Πάσχα φέτος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό από τα άλλα, καθώς οι Έλληνες δεν θα ταξιδέψουν στα χωριά τους για το παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία, ούτε θα κάνουν Ανάσταση στις εκκλησίες, παρά θα προσευχηθούν από τα σπίτια τους. Τόνισε επίσης ότι το σούβλισμα του αρνιού δεν θα μπορεί να είναι ούτε ανά οικογένειες στις αυλές.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This