19-9-2020

Μετφέρονται στο ΑΧΕΠΑ 3 μοναχοί με κορωνοϊό από το Άγιον Όρος

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν 3 μοναχοί που ταξίδεψαν στην Βρετανία μαζί με έναν 55χρονο μοναχό από την Μονή Ξενοφώντος Αγίου Όρους ο οποίος νοσηλεύεται ήδη στο ΑΧΕΠΑ.

Οι μοναχοί μαζί με τον 55χρονο ταξίδεψαν από τις 5 ως τις 17 Μαρτίου στην Αγγλία και στην Σκωτία, μετά από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα. Οι μοναχοί μετέφεραν για προσκύνημα απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου από τη Μονή Ξενοφώντος. Επέστρεψαν στην χώρα μας στις 19 Μαρτίου και έμειναν σε απομόνωση σε χώρο έξω από τη Μονή.

Σύμφωνα με το Βήμα Ορθοδοξίας, οι ηλικίες τους είναι από 40 μέχρι 55 χρονών, ενώ ο διευθυντής του κέντρου υγείας Αγίου Όρους, κ. Κωνσταντίνος Δουκουσλής, αποκάλυψε ότι οι 3 μοναχοί νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και θα μεταφερθούν άμεσα στο ΑΧΕΠΑ.

Σήμερα, έγινε η απαραίτητη απολύμανση στη Μονή Ξενοφώντος.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ