Τετάρτη 23/6/2021

Κεφαλοκλείδωμα σε ηλικιωμένο από άνδρα της δημοτικής αστυνομίας επειδή αντέδρασε στο πρόστιμο! (video)

Αυτές είναι εικόνες που φοβόμασταν ότι θα εκτυλιχθούν αργά η γρήγορα, με άνδρες των Αρχών που αντιμετωπίζουν με υπερβάλλοντα ζήλο τις «παράνομες» μετακινήσεις των ηλικωμένων.

Ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε σε τρόλεϊ στην Πλατεία Συντάγματος, την Δευτέρα, αποδείχτηκε ιδιαίτερα επεισοδιακός με τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας, να αισθάνονται ότι πρωταγωνιστούν… στους «Γίγαντες του Κατς»!

Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα μαζί του και προσπάθησε να δικαιολογηθεί, δείχνοντας το κινητό του και λέγοντας ότι προσπάθησε να στείλει μήνυμα αλλά δεν τα κατάφερε. (Εδώ να σημειώσουμε ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και αυτές τι μέρες βρίσκονται σε διαρκή σύγχυση για το αν έχουν ακολουθήσει σωστά την διαδικασία.)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο άνδρας πάνω στην απελπισία του, πέταξε κάτω το μπλοκ με τις κλήσεις των αστυνομικών, και ευθείς, ο αστυνόμος μαζί με τους υπόλοιπους που βρίσκονταν εκεί κοντά του, αφόπλισε τον… «επικίνδυνο» άνδρα με… κεφαλοκλείδωμα!

Καλά τα μέτρα και τα πρόστιμα, αλλά μην χάσουμε την ανθρωπιά και την κατανόηση προς τις αδύναμες ομάδες με τέτοιες εικόνες ντροπής. 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ