Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο! Ο Πέτσας κόβει και την… πέτσα – Απαγορεύεται και το σούβλισμα, μόνο στο φούρνο φέτος το αρνί

Must Read

Το ξέραμε πως αυτό το Πάσχα θα είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα. Η Κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί να κρατήσει τους Ελληνες στα σπίτια τους και ένα από τα μέτρα που αποφασίστηκε είναι να κοπεί και το σούβλισμα του αρνιού. Το επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και θα ανακοινωθεί σύντομα και επίσημα με… νόμο.

Τα μέτρα θα αυξηθούν και θεωρείται σίγουρο πως η αστυνόμευση θα ενταθεί ώστε να μην πάει κανένας στο χωριό του. Τα διόδια θα κλείσουν, στα καράβια θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος, αλλά και αυτοί που θα μείνουν σπίτι δεν θα βγουν στις αυλές να ψήσουν τον οβελία.

Ναι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, το ότι δεν θα σουβλίσουμε αρνάκι έξω. Θα υπάρξει απαγόρευση ώστε να μην διοργανωθούν μπαρμπεκιού στις αυλές, στα μπαλκόνια και τις πιλοτές. Μόνο στο φούρνο το αρνί. Όχι σούβλες…

Και φυσικά όχι μεγάλα οικογενειακά τραπέζια με ανθρώπους εκτός σπιτιού. Την ημέρα του Πάσχα ολόκληρη η δύναμη της ΕΛ.ΑΣ θα είναι στους δρόμους και τις γειτονιές για να.. μπλοκάρει τις μετακινήσεις συγγενών και φίλων.

«Αυτό το Πάσχα είναι διαφορετικό, δεν θα πάμε στα χωριά μας, δεν θα ψήσουμε αρνί στην αυλή, δεν θα πάμε στην Εκκλησία, θα γιορτάσουμε με την πίστη μέσα μας γιατί δεν πρέπει να επιτρέψουμε μια στιγμιαία επιπολαιότητα να χάσουμε έναν άνθρωπο που αγαπάμε», τόνισε στον ΑΝΤ1 πριν από λίγο ο κ. Πέτσας και συνέχισε:

«Θέλουμε να αποφύγουμε τον συνωστισμό. Ας μη γελιόμαστε μεταξύ μας, είναι ένα σημείο που μαζεύεται κόσμος. Όχι στο σούβλισμα του αρνιού. Φέτος να το ψήσουν στο φούρνο να μην μαζευτούν όπως συνήθως».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This