«Κατάλαβες τώρα τι σημαίνει να είσαι κλεισμένος σε λίγα τετραγωνικά; Το σπίτι σου να έχει γίνει φυλακή;»

Must Read

Ένα ηχηρό μήνυμα στέλνει το φιλοζωικό σωματείο S.C.A.R.S. (Second Chance Animal Rescue Society) που φροντίζει να προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία σε κατοικίδια που έχουν κακοποιηθεί από τους ιδιοκτήτες τους. Το φιλοζωικό σωματείο που έχει σώσει πολλά άτυχα ζώα που μένουν εγκλωβισμένα σε ταράτσες και μπαλκόνια, εκτεθειμένα στα καιρικά φαινόμενα και κακοποιημένα από απάνθρωπους ιδιοκτήτες που εγκληματούν, με αφορμή τον εγκλεισμό και τον περιορισμό της κυκλοφορίας, καλεί τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν πώς βιώνουν τέτοιες συνθήκες τα «ζώα του μπαλκονιού».

Η ανάρτηση του φιλοζωικού σωματείου:

«Κατάλαβες τώρα τι σημαίνει να είσαι κλεισμένος σε λίγα τετραγωνικά; Να ξέρεις ότι εκεί έξω υπάρχει ένας κόσμος που κινείται, αναπνέει, ζει, νιώθει. Κατάλαβες τι σημαίνει να ξυπνάς και να κοιμάσαι και να ξυπνάς και να κοιμάσαι, και η ενδιάμεση ζωή να περνάει λες και σε έχει ξεχάσει;

Το σπίτι σου να έχει γίνει φυλακή, μέρες, βδομάδες, μήνες, χρόνια. Με ποιο δικαίωμα στο κάνανε αυτό, σκέφτεσαι. Θέλεις να βγεις, να αναπνεύσεις, να ζήσεις. Τι ζωή είναι αυτή σκέφτεσαι. Πόσο θα κρατήσει, δεν αντέχω άλλο. Πνίγομαι. Θα τρελαθώ.

Τα σκυλιά της βεράντας και της ταράτσας δεν είναι απλά παθητική κακοποίηση, γιατί παθητική κακοποίηση είναι απλά δύο λέξεις. Τα σκυλιά της βεράντας και της ταράτσας είναι ντροπή. Ντροπή που ούτε στον καθρέφτη δεν πρέπει να σε αφήνει να κοιταχτείς.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This