O καθηγητής Κωνσταντίνος Δασκαλάκης κάνει λόγο για 500.000 νεκρούς στην Ελλάδα, εάν δεν είχαμε λάβει μέτρα (video)

Must Read

Ο καθηγητής Επιστήμης των Υπολογιστών στο ΜΙΤ Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» σχολίασε τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού και έκανε λόγο για χιλιάδες νεκρούς εάν δεν είχαν ληφθεί.

«Εάν δεν είχαμε πάρει έγκαιρα μέτρα, θα είχαμε αρκετές δεκάδες χιλιάδες νεκρών. Σε ότι αφορά την ανοσία της αγέλης, αναμένεις περιμένεις να νοσήσει περί το 50% του πληθυσμού. Σε ένα θετικό σενάριο. Χωρίς μέτρα οι νεκροί στη χώρα μας θα έφθαναν από δέκα χιλιάδες έως μισό εκατομμύριο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δασκαλάκης χαρακτήρισε σταθερό τον αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα μας και ότι όπως όλα δείχνουν, τα μέτρα λειτουργούν θετικά, ενώ διευκρίνισε ότι εάν μείνουν όλοι οι ασθενείς στα σπίτια τους και μεταδώσουν τον ιό σε όσους μένουν μαζί τους, η μετάδοση του  COVID-19, θα σταματήσει εκεί.

Τέλος, σχολίασε ότι ο ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα, θα έχει σκαμπανεβάσματα έως ότου κλείσει ο ιός τον κύκλο του μέσα στα σπίτια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This