Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Αγωνία για το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος»: 120 βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

Θετικά βγήκαν πάνω από 120 τεστ που έγιναν στους επιβαίνοντες του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος» που μένει εδώ και μέρες σε καραντίνα, εξω από το λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από τον ΕΟΔΥ, 120 από τους  σχεδόν 400 μέλη του πλοίου βρέθηκαν θετικοί, ενώ αναμένονται ακόμα απαντήσεις και από άλλα τεστ. 

Από τις 21 Μαρτίου το  «Ελευθέριος Βενιζέλος» παραμένει έξω από το λιμάνι του Πειραιά, με τους επιβάτες να βρίσκονται σε καραντίνα, ο καθένας σε ξεχωριστή καμπίνα, ενώ οι επιβάτες έχουν μοιραστεί σε 11 πατώματα του πλοίου, ανάλογα με την κατάσταση και τα συμπτώματά τους.

Το πλοίο το οποίο είχαν ναυλώσει Τούρκοι είχε καταπλεύσει στο Τσεσμέ της Τουρκίας και οι Αρχές ενημέρωσαν τον πλοίαρχο ότι θα επιτρέψουν την αποβίβαση μόνο των Τούρκων.

Το πλοίο μετέφερε Τούρκους τεχνίτες από την Τουρκία και κατευθυνόταν προς την Ισπανία όπου θα εργάζονταν στο χτίσιμο του κρουαζιερόπλοιου της Royal Caribbean. Ο κορωνοϊός όμως ακύρωσε τις εργασίες και το πλοίο πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Περισσότερες λεπτομέρειες, αναμένεται να ανακοινώσει ο κ. Τσιόδρας στην απογευματινή ενημέρωση των 18:00.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ