Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Άκυρη η έκτακτη χρέωση στα τιμολόγια της ACS, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της, μετά τη γενική κατακραυγή

Έκανε πίσω, τελικά, η ACS, μετά και το σημερινό «ντου» στα κεντρικά της, από κλιμάκιο της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και της οικονομικής αστυνομίας, παίρνοντας πίσω τις αυξήσεις που προκάλεσαν εντονότατες αντιδράσεις από τους πελάτες της. 

Μέσω ανακοίνωσής του, ο Θεόδωρος Φέσσας, πρόεδρος της Quest Συμμετοχών ΑΕ,  που είναι εκ των κυρίων μετόχων της ACS, δήλωσε ότι οι αυξήσεις που είχε επιβάλλει η εταιρεία ως έκτακτη χρέωση, δεν θα ισχύουν πλέον.

«Με λύπη μου διαπιστώνω ότι, η θυγατρική μας εταιρεία ACS Courier έχει γίνει στόχος διαφόρων συκοφαντικών δημοσιευμάτων, παρά την προσπάθειά της να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπερβολικά αυξημένη ζήτηση, για παραδόσεις προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου στα σπίτια», αναφέρει ο κ. Φέσσας.

«Η ACS και τα καταστήματά της λειτουργούν τις τελευταίες ημέρες υπό εξαιρετικά πιεστικές συνθήκες, που οφείλονται, εκτός από την μεγάλη αύξηση της ζήτησης, σε απουσίες του προσωπικού και στην αποφυγή συγχρωτισμού του κοινού στα καταστήματα της, συνθήκες που αυξάνουν σημαντικά το κόστος λειτουργίας της.
Η εταιρεία μας, σεβόμενη τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητα των καταναλωτών, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Επίσης, θα αξιολογήσει κατά τη διάρκεια του Απριλίου τα επιπλέον κόστη λειτουργίας που της επιβάλλουν οι ιδιαίτερες συνθήκες και θα αναθεωρήσει στη συνέχεια την τιμολογιακή της πολιτική. Συνεπώς, η έκτακτη χρέωση που ανακοινώθηκε από την ACS προς τους πελάτες της την 1/4/20 δεν θα ισχύσει», ξεκαθαρίζει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Quest και του ΣΕΒ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ