Για κούρεμα και βάψιμο ρίζας γιγαντώνουν την μαύρη αγορά στην κομμωτική 

Must Read

Πολλοί κομμωτές που έκλεισαν τα κομμωτήρια τους λόγω των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, δεν πτοούνται και βρήκαν ευκαιρία για μαύρα έσοδα!

Το πρόβλημα που προκύπτει με τους κομμωτές που καταφεύγουν «μυστικά» σε σπίτια πελατών, είναι διπλής φύσης καθώς όχι μόνο αποτελούν κίνδυνο για την εξάπλωση του ιού, κατά την διάρκεια της υπερπροσπάθειες της πολιτείας να μειωθούν τα κρούσματα, αλλά αποτελεί και πυροδότηση στην μαύρη εργασία και την αισχροκέρδεια!

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Κουρέων-Κομμωτών Ηρακλείου μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV, καταγγέλλοντας ότι πολλοί συνάδελφοι συνεχίζουν να εργάζονται παράνομα στα σπίτια.

Το θέμα έχει δημιουργήσει ανησυχία πέραν την αισχροκέρδειας καθώς ενέχει τον κίνδυνο μετάδοσής του κορωνοϊού από ανθρώπους που πιθανά είναι ασυμπτωματικοί και δύναται να τον μεταφέρουν από τον έναν άνθρωπο στον άλλο με τον τρόπο αυτό.

Όπως ξεκαθαρίζει η πρακτική αυτή, οι επισκέψεις δηλαδή με βαλιτσάκι στα σπίτια, είτε από ανθρώπους που έτσι ασκούσαν το επάγγελμα πάντα, είτε ακόμη και κομμωτές με δικά τους κομμωτήρια που αυτές τις μέρες εξυπηρετούν πελάτες του στα σπίτια τους είναι απαγορευτική αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν εξακολουθήσει να γίνεται θα καταφύγουν στη νομική οδό με ότι συνέπεια έχει αυτό για συναδέλφους τους οι οποίοι υπό το βάρος της πανδημίας αγνοούν τα μέτρα που έχουν ληφθεί.

Ο κ. Αλεξόπουλος, έκανε έκκληση και στους συμπολίτες μας οι οποίοι είναι λογικό όπως είπε να περιποιηθούν τον εαυτό τους, ζητώντας τους όμως να κάνουν υπομονή και να μην βάζουν τους εαυτούς τους και τους άλλους ανθρώπους σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This