ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑ«Θερμή» υποδοχή του Crown Iris και στο Ηράκλειο - Διαδηλωτές σήκωσαν πανό και κυμάτισαν σημαίες της Παλαιστίνης

«Θερμή» υποδοχή του Crown Iris και στο Ηράκλειο – Διαδηλωτές σήκωσαν πανό και κυμάτισαν σημαίες της Παλαιστίνης

Λιμενικό και αστυνομία ανέπτυξαν ισχυρές δυνάμεις στο λιμάνι

Ανεπιθύμητοι σε μια ακόμη περιοχή της πατρίδας μας ένιωσαν οι περίπου 1.800 επιβάτες του ισραηλινού κρουαζιερόπλοιου Crown Iris, καθώς στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου έδεσε στη μία το μεσημέρι, διαδηλωτές τούς υποδέχτηκαν με σημαίες της Παλαιστίνης και πανό που εξέφραζαν την αλληλεγγύη τους στους αμάχους της Γάζας.

Όπως συνέβη πρόσφατα στα λιμάνια της Σύρου, του Αγίου Νικολάου και του Βόλου, πολίτες προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη συνεχιζόμενη γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας. Οι διαδηλωτές άρχισαν να συγκεντρώνονται από τις 12:30 στην παραλιακή λεωφόρο, απέναντι από το σημείο όπου έδεσε το κρουαζιερόπλοιο, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα συλλογικοτήτων.

https://exchange.glomex.com/video/v-dce0muegy281?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Λιμενικό και αστυνομία ανέπτυξαν ισχυρές δυνάμεις στο λιμάνι, αλλά δεν υπήρξαν επεισόδια, όπως, για παράδειγμα, συνέβη τον Ιούλιο στον Άγιο Νικόλαο, επίσης στην Κρήτη, όπου οι Αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές διαδηλωτών. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες από κρητικά ΜΜΕ, στο Ηράκλειο βρίσκονται αστυνομικές ενισχύσεις από τη Μεσαρά και το Ρέθυμνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περίπου μια ώρα μετά τον κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου πολλοί από τους επιβάτες επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία και κατευθύνθηκαν σε προγραμματισμένες εκδρομές. Η αστυνομία τοποθέτησε υπηρεσιακά αυτοκίνητα ανάμεσα στα λεωφορεία που έφευγαν και τους διαδηλωτές.

https://exchange.glomex.com/video/v-dcdz9wyh26rl?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης