Δευτέρα 21/6/2021

Προγραμματίζεται κανονικά για τον Σεπτέμβριο η 85η ΔΕΘ

Κανονικά προγραμματίζεται να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2020 η 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως ενημέρωσαν ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας, ο διευθύνων σύμβουλος Κυριάκος Ποζρικίδης και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Αλέξης Τσαξιρλής, στη διάρκεια διαδικτυακής συνάντησης με θέμα τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση, οι εκθέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο ήταν οι πρώτες οι οποίες επλήγησαν από την υγειονομική κρίση, αρχής γενομένης από την έκθεση της Βαρκελώνης στην Ισπανία, και το αποτέλεσμα ήταν να αναβληθούν περίπου 500 εκθέσεις παγκοσμίως, με οικονομική ζημία 81,6 δισ. ευρώ και σημαντικά αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία.

Υπενθυμίζεται ότι ΔΕΘ-Helexpo ανέβαλε την Έκθεση Frescon και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, η οποία προγραμματίστηκε για τον Οκτώβριο, αλλά η διαβεβαίωση από πλευράς υπευθύνων δίνει τη σιγουριά ότι τον προσεχή Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί η ΔΕΘ και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να είναι τιμώμενη χώρα η Γερμανία.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ