Έχασε τον σκύλο του που μετέφερε εσπευσμένα σε κτηνίατρο επειδή τον καθυστέρησαν σε μπλόκο, παρά τις εκκλήσεις του (video)

Must Read

Αναλγησία από τις αστυνομικές αρχές καταγγέλλει ο Σπύρος Γκαλτσίδης που στις 12 Απριλίου έχασε τον σκύλο του, που έπρεπε να χειρουργηθεί εκτάκτως, λόγω καθυστέρησης σε μπλόκο της αστυνομίας.  Ο καταγγέλλων ζήτησε την βοήθεια του ξαδέρφου του για να μεταφέρει με το αγροτικό του όχημα το ζώο που υπέφερε συστροφή στομάχου και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα, με τους δύο άντρες να κατευθύνονται προς Χαλκηδόνα όπου βρισκόταν ο πλησιέστερος διαθέσιμος κτηνίατρος.

Οι αστυνομικοί όπως δηλώνει καθυστέρησαν στον έλεγχο αφού ο ξάδερφός του πάνω στην σύγχυση είχε ξεχάσει το κινητό του για να αποδείξει την βεβαίωση μετακίνησης παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των δύο ανδρών ότι ο σκύλος πεθαίνει. Μάλιστα του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ. Ο άτυχος σκύλος ξεψύχησε μέσα στο αγροτικό όχημα των δύο ανδρών λίγο πριν φτάσουν στον κτηνίατρο.

Η καταγγελία του κηδέμονα του ζώου Σπύρου Γκαλτσίδη στο zoosos.gr:

«Καλησπέρα σας,
​ Θα ήθελα να καταγγείλω ένα συμβάν που έγινε, αν μπορείτε να δώσετε μια έμφαση και με στηρίξετε σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αυτό έγραψα δημόσια στο Google maps του αστυνομικού τμήματος Χαλκηδόνας:

Πραγματικά θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευση μου για κάποιους συνανθρώπους μας.
Κάποια επαγγέλματα δεν κάνει να τα μπερδεύουμε με αυτό που κάποιος αποκαλεί “Κάνω την δουλειά μου”.

Αυτό δεν κάνει να το ακούσουμε, από δασκάλους, από ιατρούς, από αστυνομικούς κτλ. Γιατί αυτοί πράττουν λειτούργημα βοηθώντας τον συνάνθρωπο. Χθες λοιπόν εκτάκτως στις 18.00 χρειάστηκε να πάω τον σκύλο μου από το κλειδί Ημαθίας στην Χαλκηδόνα, για να χειρουργηθεί. Και αυτό διότι είχε γίνει διάταση και συστροφή στομάχου και έπρεπε να γίνει επέμβαση άμεσα.

Ο μόνος κτηνίατρος που μπορούσε να βοηθήσει μέρα Κυριακή και μέσα στην καραντίνα ήταν ο κ. Κεχαγιάς Νικόλαος στην Χαλκηδόνα. Έτσι ζήτησα βοήθεια από έναν ξάδερφό να έρθει με το αγροτικό και να με βοηθήσει να πάμε το σκύλο μου και σύντροφο της οικογένειας μας στον κτηνίατρο για άμεση επέμβαση.

Όταν ξεκινήσαμε το σκυλί ακόμη ζούσε και ήταν 18.24 όταν πήραμε τον ιατρό να πούμε ότι ξεκινάμε. Στον δρόμο που πηγαίναμε 8 χιλιόμετρα πριν φτάσουμε στο χωριό Λουδία κάποιοι “άνθρωποι” – αστυνομικοί είχαν μπλόκο και έλεγχαν τους πάντες. Μας σταμάτησαν και εμάς!

Ελέγχοντας διαπιστώθηκε ότι ο ξάδερφος μου ξέχασε το κινητό του και οπότε δεν μπορούσε να δείξει την βεβαίωση κυκλοφορίας. Έτσι αποφασίστηκε ότι θα επιβληθεί πρόστιμο! Αλλά εμείς χάναμε πολύτιμα λεπτά, πολλές φορές επανέλαβε ότι βιαζόμαστε για βοηθήσουμε τον σκύλο, κανείς δεν έδωσε σημασία!

Πρώτα έγραψαν ένα όχημα που είχαν ήδη ακινητοποιήσει και μετά εμάς, καθώς ήμασταν δίπλα εγκληματίες καθώς βγήκαμε και εκτός δήμου! Άρα πρόστιμο 300 ευρώ, το ότι μια ψυχή πεθαίνει δεν υπάρχει κανένας να ενδιαφερθεί.

Κάπου 20 λεπτά χάσαμε στο μπλόκο η κλήση γράφτηκε στις 19.05, όταν φτάσαμε στον κτηνίατρο ο σκύλος είχε πεθάνει!

Σας ευχαριστούμε ένθερμα που μας φροντίζετε και επιφέρετε την τάξη και την ασφάλεια!

Δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε, αλλά πραγματικά θα ήθελα να υπάρξει κάποια εξήγηση σε όλο αυτό. Συνημμένα έχω μια φωτογραφία του σκύλου που έχει πεθάνει. Και ο σκύλος έχει ψυχή την οποία οφείλουμε να σεβαστούμε.

Με εκτίμηση,
Σπύρος Γκαλτσιδης»

https://www.youtube.com/watch?v=R2czdHlSfBk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This