ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΠάτρα: Βίαια επεισόδια σε γήπεδο – Στο νοσοκομείο φίλαθλος

Πάτρα: Βίαια επεισόδια σε γήπεδο – Στο νοσοκομείο φίλαθλος

Τρεις ακόμα τραυματίες μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν το απόγευμα της Κυριακής 26/8 σε γήπεδο της Πάτρας σε αναμέτρηση της Β Εθνικής του Β’ ομίλου μεταξύ της Πάτρας 2005 και της Α.Ε. Αιγίου. Η αγριότητα των επεισοδίων ήταν τέτοια που ο αγώνας διεκόπη οριστικά.

Φίλαθλος υπέστη έμφραγμα

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το gnomip.gr, οι συμπλοκές στις εξέδρες και πέριξ του γηπέδου στην Πάτρα πήραν μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα να κληθεί άμεσα η Αστυνομία.

Παράλληλα να σημειώσουμε πως φίλαθλος της ΑΕ Αιγίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος. Τρεις ακόμα τραυματίες μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες, ενώ 12 άτομα κλήθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για καταθέσεις. Επίσης έγιναν τέσσερις προσαγωγές ενώ οι αρχές αναζητούν και άλλα άτομα που ενεπλάκησαν στα επεισόδια.

Να σημειωθεί ότι η ένταση ξέφυγε στο 60ό λεπτό, με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ της Α.Ε. Αιγίου, όταν σημειώθηκαν επεισόδια στην πλευρά του κυλικείου με σπασμένα τραπέζια και καρέκλες.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης