ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣτέφανος Τσιτσιπάς: Πλήρωσε το πρόστιμο και παρέδωσε το δίπλωμα οδήγησης

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πλήρωσε το πρόστιμο και παρέδωσε το δίπλωμα οδήγησης

Μόλις χτες ο δικηγόρος του υποστήριξε πως δεν οδηγούσε εκείνος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε την Παρασκευή στην πληρωμή του προστίμου των 2.000 ευρώ και παρέδωσε το δίπλωμα οδήγησής του, παρά το γεγονός ότι ο δικηγόρος του υποστήριξε χθες πως δεν ήταν ο ίδιος στο τιμόνι της Lotus που εντοπίστηκε να κινείται με 210 χλμ./ώρα στην Αττική Οδό, αλλά τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», ο διάσημος τενίστας είχε στη διάθεσή του προθεσμία επτά ημερών για να γνωστοποιήσει στην αστυνομία την ταυτότητα του οδηγού, κάτι που τελικά δεν έκανε.

 

Η πολυτελής Lotus που ανήκει στον αθλητή είχε καταγραφεί πριν από δύο μήνες από έξυπνη κάμερα στην Αττική Οδό. Το ειδοποιητήριο με το πρόστιμο των 2.000 ευρώ απεστάλη στον Τσιτσιπά αυτή την εβδομάδα.

Κάμερες σε 10 σημεία

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξυπνες κάμερες έχουν εγκατασταθεί σε 10 σημεία της Αττικής, μεταξύ των οποίων η Λεωφόρος Κηφισίας, η Λεωφόρος Συγγρού και η Λεωφόρος Βουλιαγμένης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης