ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΒίντεο με τον επιχειρηματία να τρέχει με 216χλμ στην Λεωφ. Βουλιαγμένης

Βίντεο με τον επιχειρηματία να τρέχει με 216χλμ στην Λεωφ. Βουλιαγμένης

Στον 56χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης

Σάλος με γνωστό επιχειρηματία, σε μία υπόθεση που προκαλεί ερωτήματα για την οδική ασφάλεια στην χώρα. Το Σάββατο συνελήφθη στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης ένας επιχειρηματίας, ο οποίος οδηγούσε το πολυτελές του όχημά του με ταχύτητα 216 χλμ/ώρα.

Πρόκειται για έναν 56χρονο, που εντοπίστηκε από αξιωματικούς της Τροχαίας να τρέχει ιλιγγιωδώς με την Lamborghini του στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, σε ένα σημείο όπου το όριο ταχύτητας ήταν περίπου 3 φορές χαμηλότερο από την ταχύτητα που ανέπτυξε.

 

Βίντεο ντοκουμέντο

Το εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της Αργυρούπολης, όπου τα ραντάρ της Τροχαίας κατέγραψαν το όχημα του εππιχειρηματία να κινείται με ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, η Lamborghini έφτασε τα 216 χλμ./ώρα, την ώρα που το επιτρεπόμενο όριο στη συγκεκριμένη περιοχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης είναι μόλις 70 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αστυνομικοί έκαναν αμέσως σήμα στον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα και προχώρησαν στην σύλληψή του. Στον 56χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για έναν χρόνο, όπως προβλέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης