ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑΤ Κυψέλης: 9 υπηρεσιακά όπλα βρέθηκαν πεταμένα σε φρεάτιο

ΑΤ Κυψέλης: 9 υπηρεσιακά όπλα βρέθηκαν πεταμένα σε φρεάτιο

Τα υπηρεσιακά κρότου-λάμψης βρέθηκαν διαβρωμένα, κάτι που σημαίνει ότι είχαν πεταχτεί πριν καιρό - Διοικητική έρευνα σε εξέλιξη

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Εννέα υπηρεσιακά όπλα κρότου–φωτοβολίδας εντοπίστηκαν… πεταμένα στην αποχέτευση, στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Το περίεργο εύρημα ήρθε στο φως χθες, κατά τη διάρκεια εργασιών για την απόφραξη του φρεατίου που πραγματοποιούσε επαγγελματικό συνεργείο υδραυλικών.

Διαβρωμένα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν έντονα διαβρωμένα, γεγονός που δείχνει ότι είχαν πεταχθεί εκεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ΕΛΑΣ έχει ήδη ξεκινήσει διοικητική έρευνα για να διαπιστωθεί πώς και γιατί βρέθηκε υπηρεσιακό υλικό σε χώρο αποχέτευσης, ποιος τα πέταξε και εάν υπήρξε απόπειρα συγκάλυψης απώλειας εξοπλισμού.

Τα συγκεκριμένα όπλα δεν είναι πυροβόλα, αλλά όπλα φωτοβολίδων–κρότου που χρησιμοποιούνται κυρίως σε επιχειρήσεις ελέγχου πλήθους. Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι βρέθηκαν πεταμένα σε φρεάτιο μέσα σε αστυνομικό τμήμα προκαλεί εύλογα ερωτήματα για τη διαχείριση και την καταγραφή του εξοπλισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Καταγγελία σοκ από αγροτοσυνδικαλιστή – «Αξιωματικός της ΕΛΑΣ μου έσπασε τα πλευρά με το γόνατο»

480 πλαστοί πίνακες εντοπίστηκαν από την ΕΛΑΣ – Δικηγόρος ανάμεσα στους συλληφθέντες

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης