Θεσσαλονίκη: Επέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο του 35χρονου στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος»

Must Read

Έρευνα θα διεξάγει η Εισαγγελία Πρωτοδικών για το πολυσυζητημένο περιστατικό θανάτου του 35χρονου στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» και για ενδεχόμενες ευθύνες των θεραπόντων ιατρών.

Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στεφανος Ζαρκαντζιάς, έδωσε εντολή για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με το θάνατο του 35χρονου, ο οποίος, αν και δεν αντιμετώπιζε κάποιο υποκείμενο νόσημα, φέρεται ότι έχασε τη ζωή του λόγω του κορωνοϊού στις 22 Απριλίου, με συγγενικά του πρόσωπα να αφήνουν αιχμές για θάνατο που επήλθε συνεπεία ιατρικών λαθών.

Με εντολή του προϊσταμένου, ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Γιώργος Νούλης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί η αιτία του θανάτου και αν υπάρχουν ευθύνες των θεραπόντων ιατρών για την κατάληξη του 35χρονου.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν μέλη της οικογένειας του θύματος, ενώ θα προσκομίσουν σχετικά έγγραφα και ιατρικές εξετάσεις από το νοσοκομείο.

Αξίζει να αναφερθεί πως στη σορό του 35χρονου δεν διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή, υπό το φόβο διασποράς του ιού, γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This