Επίθεση με ρόπαλα στη συμπλοκή μεταξύ χούλιγκαν Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Ίλιον 

Must Read

Ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν ομάδα ατόμων, ξυλοκόπησαν άγρια δύο άτομα.

Όλα εξελίχθηκαν στην συμβολή της οδού Χασιάς με την Έκτωρος στο Ίλιον, στις 21:15. Η ομάδα των 15 ατόμων, που ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού, βγήκαν από το πάρκο Τρίτση και εντόπισαν δύο διερχόμενα άτομα, 17 και 19 ετών που φέρεται ότι ήτα οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Τότε ξεκίνησαν να τους χτυπούν σε πρόσωπο και σώμα, με γροθιές, κλοτσιές και ξύλινα ρόπαλα. Στην συνέχεια απομακρύνθηκαν αφήνοντας τραυματισμένα τα θύματά τους στο δρόμο.

Οι δράστες αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

To χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, η κόντρα αναβίωσε αρχικά την Κυριακή 10/5, όταν μια ομάδα περίπου 6-7 οπαδών του Ολυμπιακού βρέθηκε σε παραλία της δυτικής Αττικής, στο Πόρτο Γερμενό. Οι οπαδοί ανέβασαν φωτογραφίες με την εξόρμησή τους σε διαδικτυακό τόπο, όμως για κακή τους τύχη η ανάρτησή τους διαβάστηκε από το «αντίπαλον δέος», δηλαδή τους χούλιγκαν του Παναθηναϊκού που έτυχε να βρίσκονται κοντά.

Οι δεύτεροι, περισσότεροι από 15 σε αριθμό, εφόρμησαν στην παραλία και καταδίωξαν την παρέα, αναγκάζοντας κάποιους να τραπούν σε φυγή και όσους δεν πρόλαβαν να… πέσουν στη θάλασσα και να κολυμπήσουν. Στο βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, ακούγονται οι φανατικοί να απειλούν αισχρά τους αντιπάλους τους, με εμφανή σκοπό, όπως επιτάσσουν οι «κανόνες» των χούλιγκαν, να τους «ξεφτιλίσουν» και στη συνέχεια να τους διαπομπεύσουν διαδικτυακά.

https://www.youtube.com/watch?v=hOilX6EnmGs

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This