Σοκαρισμένη είναι όλη η χώρα από τη δολοφονία του 20χρονου Κλεομένη στην Καλαμαριά, που άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας δεχτεί δυο μαχαιριές.
Για το έγκλημα έχει κριθεί προφυλακιστέος ο 23χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης ο οποίος επιμένει ότι βρισκόταν σε άμυνα και χρησιμοποίησε το μαχαίρι που είχε μαζί, προκαλώντας θανατηφόρα τραύματα στο θύμα, ένα στην πλάτη και ένα στην καρδιά.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κλεομένης με τους φίλους του, προσπάθησαν να διαφύγουν από το σημείο της συμπλοκής, ωστόσο κατέρρευσε δίπλα από κάδο απορριμμάτων στην οδό Αργοναυτών, στην Καλαμαριά, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά μετά.
Το ίδιο σοκ προκαλούν και τα όσα νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Σοκαριστικοί διάλογοι μετά την δολοφονία του 20χρονου Κλεομένη
Νεαροί, φερόμενοι φίλοι του 23χρονου δράστη, αντάλλασσαν μηνύματα μέσω social media λίγα λεπτά μετά το φονικό, στα οποία εύχονταν ο 20χρονος να πεθάνει!
Μάλιστα έδιναν και συμβουλές στον καθ΄ ομολογίαν δράστη προκειμένου να αποφύγει την ταυτοποίηση και τη σύλληψη.
Η αστυνομία έχει στα χέρια της την συνομιλία που έγινε λίγο μετά τη δολοφονία, η οποία μάλιστα έγινε μεταξύ φίλων του 23χρονου.
Η συνομιλία:
Έσφαξαν έναν “Τούρκο”.
Ναι… τον γ… οι μάγκες.
Καλά είναι τότε. Μακάρι να πεθάνει.
Μπράβο το παιδί. Σοβαρά είναι;
Πείτε του να πετάξει το κινητό του.
Νόμιζε ότι πήγαν να τον κλέψουν.
Μάγκες, μήπως δείρατε κανέναν πιο πριν;
Θα μαζευτούμε.
Μάγκες, έχει γίνει χαμός… ο Τούρκος ήταν τέζα. Έφυγε με ασθενοφόρο.
Βγείτε όλοι από την ομαδική!
Βγείτε όλοι!
- Θεσσαλονίκη: «Aστακός» το Δικαστικό Μέγαρο για την απολογία του 23χρονου
- Τέμπη: Αυτό είναι το κτίριο που θα γίνει η δίκη







