Τραγική κατάληξη είχε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής. Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα έκτου ορόφου, με την Πυροσβεστική να ενημερώνεται από την πρώτη στιγμή για άτομο εντός αυτού.
Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα
Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο, καθώς όταν έφτασαν οι πυροσβέστες στο σημείο εντόπισαν νεκρή μία γυναίκα. Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Απειλήθηκε και διπλανό διαμέρισμα
Από την πυρκαγιά απειλήθηκε και το διπλανό διαμέρισμα. Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 21 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα και διερευνώνται.
Δείτε επίσης:
- Νέα Σμύρνη: Φωτιά σε διαμέρισμα τελευταίου ορόφου
- Καβάλα: Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδάκι που σκοτώθηκε
- Θεσσαλονίκη: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του 62χρονου








