ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΔημοτικοί υπάλληλοι στην Κατερίνη έσωσαν 6 σκυλάκια που έπεσαν σε ταμιευτήρα νερού

Δημοτικοί υπάλληλοι στην Κατερίνη έσωσαν 6 σκυλάκια που έπεσαν σε ταμιευτήρα νερού

Από βέβαιο πνιγμό έσωσαν δημοτικοί υπάλληλοι στην Κατερίνη, έξι σκυλάκια που έπεσαν σε ταμιευτήρα νερού.

Όπως ανέφερε η Ξένια Μυόγλου που δημοσίευσε φωτογραφίες από την επιχείρηση διάσωσης, τα σκυλιά «ήταν ιδιαίτερα δύσκολα και μη συνεργάσιμα, παρουσιάζοντας έντονη αμυντική συμπεριφορά και γρυλίζοντας σε κάθε προσπάθεια προσέγγισης, λόγω της πολύωρης παραμονής τους στο νερό και της καταπόνησης».

Οι δημοτικοί υπάλληλοι και η επιχείρηση διάσωσης

Και προσθέτει: «Το συνεργείο περισυλλογής του Δήμου Κατερίνης, διαθέτοντας εμπειρία σε παρόμοια περιστατικά, χειρίστηκε την κατάσταση με προσοχή και ελεγχόμενες κινήσεις, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ένταση. Η συμβολή της Πυροσβεστικής ήταν καθοριστική, καθώς εξασφάλισε την πρόσβαση και στήριξε την επιχείρηση με επαγγελματισμό».

«Η συνεργασία μεταξύ των δύο υπηρεσιών ήταν άψογη, με ξεκάθαρους ρόλους και αμοιβαία εμπιστοσύνη, γεγονός που οδήγησε στον ασφαλή απεγκλωβισμό των ζώων, τα οποία τελικά βρέθηκαν σε καλή κατάσταση υγείας», καταλήγει η ανάρτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης