Zorpidis Travel: «Όσο η Αγία Σοφία είναι τζαμί δεν κάνουμε εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη»

Must Read

Ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Ελλάδας, το Zorpidis Travel, ανακοίνωσε ότι σταματούν οι εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη, όσο η Αγία Σοφία είναι τζαμί. Αυτό τόνισε ο ιδιοκτήτης του γραφείου και πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης.

«Από την Μακεδονία υπήρχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Κωνσταντινούπολη. Από μικρό παιδί έμαθα ότι η Αγία Σοφία είναι μουσείο και όχι τζαμί. Ας το δει ο κ. Ερντογάν. Εμείς δεν θα κάνουμε τις εκδρομές μας. Όσο η Αγία Σοφία είναι τζαμί, το έχω αποφασίσει όταν ανοίξουν τα σύνορα, δεν θα κάνω εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Ζορπίδης.

Για να συνεχίσει:

«Αυτή την περίοδο έτσι κι αλλιώς λόγω κορωνοϊού δεν γίνονται εκδρομές. Η Αγία Σοφία δεν μπορεί να είναι τζαμί. Αυτό θα κάνω εγώ στη δικιά μου επιχείρηση. Δεν έχω συζητήσει με άλλους συναδέλφους μου. Εγώ δεν μπορώ να γράψω στο πρόγραμμά μου ότι θα πάμε να επισκεφτούμε την Αγία Σοφία ως τζαμί. Αγία και τζαμί δεν γίνεται!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This