Δευτέρα 21/6/2021

Εγκαίνια για το τρίτο ξενοδοχείο της «Λάμψα» του ομίλου Λασκαρίδη, στην πλατεία Συντάγματος

Στα εγκαίνια του τρίτου της ξενοδοχείου στην πλατεία Συντάγματος προχώρησε ο Όμιλος Λάμψα, συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη, την ώρα που ο παγκόσμιος τουρισμός βιώνει βαθιά κρίση και ενώ η πρωτεύουσα βιώνει την κατάρρευση των ξένων αφίξεων.

Μαζί με τη γαλλική πολυεθνική Accor ανοίγουν και επίσημα τις πύλες του «Athens Capital Hotel- MGallery». Το υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής ξενοδοχείο διακρίνεται για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του και είναι το πρώτο της αλυσίδας
MGallery στην Ελλάδα. Πρόκειται για το ανακατασκευασμένο κτήριο της γωνίας Πανεπιστημίου και Κριεζώτου, όπου τη δεκαετία του 1960 λειτουργούσε το «Kings Palace». Η επένδυση ξεπέρασε τα 25.000.000. Η νέα μονάδα, «εκτός του ότι σηματοδοτεί την έναρξη μιας κομβικής στρατηγικής συνεργασίας με τον όμιλο Accor, ενισχύει περαιτέρω την εμβληματική παρουσία της εταιρίας στην καρδιά της πρωτεύουσας, μέσω του “Μεγάλη Βρεταννία” και του “King George”, με μία νέα φιλοσοφία φιλοξενίας και κοσμικότητας -βασικά χαρακτηριστικά των ανά τον κόσμο ξενοδοχείων MGallery- που για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελλάδα» εξηγούν πηγές της διοίκησης της Λάμψα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ