Πέμπτη 24/6/2021

Η Λάμψα ΑΕ διαψεύδει τις φήμες: Όχι, η «Μεγάλη Βρετανία» δεν πωλείται

Σε έντονο ύφος διέψευσε η Λάμψα ΑΕ τα σενάρια πώλησης του εμβληματικού ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» που διακινήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη δημόσια σφαίρα με πηγή, κατά τα φαινόμενα, μία ιστοσελίδα που ασχολείται με… τη μουσική.

Όπως αναφέρει η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, «με αφορμή πληροφορίες και εικασίες δημοσιογραφικών-επιχειρηματικών κύκλων και άλλων αδιευκρίνιστων πηγών ποικίλων γεωμετρικών σχημάτων, σχετικά με δήθεν πώληση του Ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρεταννία”, ανακοινώνει τα εξής:

  • Δεν υπάρχουν σήμερα ούτε προχωρημένες, ούτε πρώιμες, ούτε καν “διαπραγματεύσεις” με Άραβες ή άλλης προέλευσης επενδυτές.
  • Δεν υπάρχει σκέψη, σχεδιασμός ή προγραμματισμός για πώληση του ξενοδοχείου, ούτε εν συνόλω, ούτε εν μέρει».

Τουναντίον, η εταιρεία δηλώνει ότι προτίθεται να εξαντλήσει κάθε νομικό μέσο και δικαίωμα που διαθέτει για την προστασία του κύρους, της φήμης και των κεκτημένων της και προσθέτει ότι «δεν απεργάζεται πωλήσεις, αλλά υλοποιεί επενδύσεις και σχεδιάζει το αναπτυξιακό της μέλλον».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ