Δυναμική η παρουσία της SCYTALYS στην Ιαπωνία! Ανέλαβε την παροχή συστήματος Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων

Must Read

Την ανάθεση συμβολαίου για την παροχή συστήματος Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων στην Ιαπωνία ανακοίνωσε η εταιρεία SCYTALYS, συνεχίζοντας την επιτυχημένη και δυναμική της διεθνή παρουσία στην ανάπτυξη προηγμένων και καινοτόμων τεχνολογιών στους τομείς άμυνας και ασφάλειας.

Πιο αναλυτικά, το σύστημα που η SCYTALYS αναλαμβάνει να υλοποιήσει και να παραδώσει, αποτελείται από το εγκατεστημένο σύστημα ULS (Universal Link System), το οποίο έχει εγκατασταθεί σε περισσότερες από δέκα χώρες και υποστηρίζει πολλαπλά πρότυπα Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων (Tactical Data Links), συμπεριλαμβανομένου του πλέον σύγχρονου νατοϊκού προτύπου για ναυτικές εφαρμογές, του Link 22, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη διασύνδεση πολλαπλών μέσων που συμμετέχουν στο δίκτυο. Με το πρόγραμμα αυτό η SCYTALYS αποτελεί έναν από τους λίγους προμηθευτές ανάλογου συστήματος σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Ποια είναι η SCYTALYS

H εταιρεία SCYTALYS είναι μέλος του Ομίλου EFA GROUP που δραστηριοποιείται στην αγορά της αεροδιαστημικής, άμυνας και ασφάλειας, και έχει εδραιωθεί σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, ενώ απασχολεί πάνω από 260 άτομα προσωπικό, ως επί το πλείστον Ελληνες επιστήμονες και μηχανικούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This