Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

ΟΠΑΠ: Στα 73.200.000 ευρώ τα καθαρά κέρδη εννεαμήνου

«Οι επιδόσεις της εταιρείας πλησίασαν τα περυσινά επίπεδα»

Σε 898.900.000 ευρώ διαμορφώθηκαν τα καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) του ΟΠΑΠ στο εννεάμηνο του 2020, με τα καθαρά κέρδη να φτάνουν τα 73.200.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε ο Jan Karas, Acting CEO του OΠΑΠ, για τα οικονομικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου 2020: «Τα αποτελέσματά μας για το τρίτο τρίμηνο του 2020 καταδεικνύουν την ικανότητά μας να διασφαλίζουμε την επιχειρησιακή ετοιμότητά μας εν μέσω δύσκολων συγκυριών και να επιτύχουμε υγιή αποτελέσματα με την άρση των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.

Όσον αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα, οι επιδόσεις του OΠΑΠ πλησίασαν τα περυσινά επίπεδα, χάρη στην αυξημένη δραστηριότητα αθλητικού στοιχηματισμού κατά το τρίτο τρίμηνο και τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη των διαδικτυακών δραστηριοτήτων και των VLTs, που αντιστάθμισαν την πτώση στα αριθμοπαιχνίδια, τα Σκρατς και Λαχεία.

Ταυτόχρονα, η προσπάθειά μας να αντλήσουμε κεφάλαια από τις αγορές ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, γεγονός που ανέδειξε την εμπιστοσύνη των επενδυτών προς την εταιρία και ενίσχυσε τη ρευστότητά μας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ