Απάτη η Black Friday στην Ελλάδα!

Must Read

Άλλο ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει ότι είμαστε μπανανία, είναι τα στοιχεία που έρχονται σχετικά με την πολυδιαφημισμένη Black Friday. Μέχρι σήμερα νομίζαμε πως μόνο οι πολιτικοί θεωρούν τους έλληνες κορόιδα. Τώρα διαπιστώσαμε πως και οι επιχειρηματίες νομίζουν ότι κάνουν δουλειές στην μπανανία και μπορούν να εξαπατούν τους ιθαγενείς χωρίς συνέπειες. Όπως ακριβώς οι πολιτικοί.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που φέρνει στην δημοσιότητα το Παρόν της Κυριακής, κατά την διάρκεια των δήθεν προσφορών της Black Friday, η συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων πουλήθηκε στις ίδιες τιμές, ενώ υπήρχε και ένα ποσοστό που πουλήθηκε ακόμα πιο ακριβά! Συγκεκριμένα το 89,7% πουλήθηκε στην ίδια τιμή, ενώ το 3,7% ακόμα πιο ακριβά!
Φυσικά μην περιμένετε ότι θα γίνει κάτι από την κυβέρνηση για να τιμωρηθούν οι επιτήδειοι που εξαπάτησαν τους Έλληνες. Μην τους δώσουν και βραβείο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This