Δευτέρα 21/6/2021

Η Pyletech Technologies επιμένει για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, αλλά ελπίζει σε «σκόντο»

Δηλώνει παρούσα με ένα μεγάλο επενδυτικό σχέδιο, που θα δημιουργήσει χιλιάδες σίγουρες θέσεις εργασίας

Το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον της για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά επαναλαμβάνει με ανακοίνωσή της η εταιρία Pyletech Technologies, με αφορμή το «ναυάγιο» των διαγωνισμών για τα δύο οικόπεδα.

Όπως αναφέρει η εταιρία του Θεόφιλου Πριόβολου, «οι εξελίξεις επιβεβαίωσαν ότι η αξία οποιουδήποτε προς πώληση αγαθού καθορίζεται από την τιμή που προσφέρουν οι αγοραστές και όχι από τα όνειρα των πωλητών», ενώ προσθέτει ότι «ο καθορισμός μιας εξωπραγματικής τιμής εκκίνησης -υπερδιπλάσιας των τιμών της αγοράς- και η καλλιέργεια υπερβολικών προσδοκιών οδηγούν μόνο σε καθυστερήσεις των παραγωγικών επενδύσεων που μπορούν να γίνουν».

Σε κάθε περίπτωση, η Pyletech δηλώνει «παρούσα με ένα μεγάλο επενδυτικό σχέδιο, που θα δημιουργήσει χιλιάδες σίγουρες θέσεις εργασίας και θα ξαναζωντανέψει όχι μόνο τα ναυπηγεία, αλλά και ολόκληρη την περιοχή» και προσθέτει ότι αναμένει «τις επόμενες αποφάσεις της ΕΝΑΕ και της ΕΤΑΔ, ώστε να επαναπροκηρυχθούν άμεσα οι διαγωνισμοί, σε ρεαλιστική πια βάση». Βέβαια, δεν επαναλαμβάνει τα περί επένδυσης 700.000.000 ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ