Δρακόντεια μέτρα από μεγάλο ελληνικό όμιλο για τους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους

Απειλεί τους εργαζόμενους ότι αν δεν ακολουθήσουν τις υποδείξεις δεν θα ξαναπληρωθούν!

Must Read

Στο όνομα της… προστασίας της δημόσιας υγείας, μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προβαίνουν σε υπερβολικές ενέργειες, οι οποίες και δημιουργούν τεράστια ταλαιπωρία στους ήδη «κουρασμένους» εργαζόμενους.

Αυτή τη φορά, ο όμιλος Νικ. Ι. Θεοχαράκης ανακοίνωσε στους εργαζόμενους των εταιρειών του ότι, από την ερχόμενη Δευτέρα 12/7 όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν, οφείλουν να προσκομίζουν στην Διεύθυνση Προσωπικού σε εβδομαδιαία βάση διαγνωστικό τεστ PCR αρνητικού αποτελέσματος το οποίο διεξήχθη 72 ώρες πριν.

Οι εργαζόμενοι θα κινούνται μόνο σε συγκεκριμένους χώρους!

Ο Όμιλος συμπληρώνει ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει επιπλέον να φορούν συνεχώς τις προστατευτικούς τους μάσκες καθόλη τη διάρκεια του ωραρίου τους, ενώ θα επιτρέπεται να κινούνται μόνο στους χώρους που είναι «απολύτως απαραίτητοι στα πλαίσια της εκτέλεσης των επαγγελματικών τους καθηκόντων».

Τι θα γίνει εάν δεν τηρηθούν οι απαιτήσεις της επιχείρησης;

Απίστευτο! Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όσα ορίζει στην ανακοίνωσή της ο Όμιλος, τότε δεν θα γίνει δεκτή η παροχή της εργασίας αυτών των εργαζομένων, και για το λόγο αυτό θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αποδοχών για όσο χρονικό διάστημα δεν θα πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Με λίγα λόγια, τούς απειλούν ότι δεν θα τους ξαναπληρώσουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This