Wind Ελλάς: «Πρέπει να επιταχύνουμε τις επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς στην περιφέρεια»

Must Read

Τις προοπτικές μίας σύγχρονης Ελλάδας, μετά από τις συνέπειες της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης και το ρόλο των επιχειρήσεων ανέλυσε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Επικοινωνίας της Wind Ελλάς, μεταφέροντας το μήνυμα ότι τα δίκτυα νέας γενιάς και οι κατάλληλες υποδομές αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανταγωνιστικότητα της χώρας μας.

Η WIND Ελλάς συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά στο φόρουμ «Δημιουργώντας την Επόμενη Μέρα», την θεσμοθετημένη πλατφόρμα διαλόγου, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Εκπρόσωποι της πολιτικής και της επιχειρηματικής ηγεσίας συζήτησαν για τα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα της χώρας, τις συνέπειες της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης αλλά και τις προκλήσεις που δημιουργεί για τις προοπτικές μιας σύγχρονης Ελλάδας.

Η νέα ψηφιακή εποχή και οι προκλήσεις

Ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Επικοινωνίας της WIND Ελλάς, συμμετείχε στο πάνελ με θέμα «Σχέση πολίτη-Δημοσίου. Η νέα ψηφιακή εποχή και οι προκλήσεις της». Η τοποθέτησή του αφορούσε την επιτάχυνση ανάπτυξης υποδομών και δικτύων νέας γενιάς, απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανταγωνιστικότητα της χώρας μας. «Οι εθνικές υποδομές εξασφαλίζουν τη συνδεσιμότητα, συμβάλλουν στη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος και στην εξομάλυνση των ανισοτήτων. Τα 3 τελευταία χρόνια, ως χώρα έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο, αλλά πρέπει να επιταχύνουμε τις επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς κυρίως στην περιφέρεια. Παράλληλα, είναι εξίσου σημαντικό οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να στηρίξουν τις ψηφιακές επενδύσεις, μιας και αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Εκεί θα στηριχθούν οι ψηφιακές υπηρεσίες, η έξυπνη πόλη και συνολικά η σχέση πολίτη – δημοσίου.»

Το πάνελ συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας με συμμετοχή από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερακάκη, την Πρόεδρο του ΣΕΠΕ κα Γιώτα Παπαρίδου, τον Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Μάριο Κάτση, τον Πρόεδρο του ΕΚΕΤΑ Δρ. Δημήτριο Τζοβάρα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της LANCOM κ. Γιώργο Νώλη, και τον κ. Βασίλη Σταματόπουλο, μέλος της Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας (Ε.Η.Δ.Ε.) του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This