Imperial Tobacco: Ανατρέπει τα δεδομένα με το νέο σύστημα θερμαινόμενου καπνού PULZE και iD

Η Imperial Tobaccο έχει επενδύσει περισσότερο από 1 δις ευρώ στην έρευνα και ανάπτυξη του προϊόντος αυτού, που θερμαίνει τον καπνό χωρίς να γίνεται καύση

Must Read

Η Ελλάδα επιλέχθηκε από την Imperial Tobaccο, δημιουργός των τσιγάρων Davidoff, ως μία από τις πρώτες χώρες στον κόσμο όπου κυκλοφορούν η νέα συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE και οι ράβδοι καπνού iD, για τους ενήλικες καπνιστές που αναζητούν κάτι πέρα από τα καθιερωμένα.

Οι υψηλές προδιαγραφές και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς καπνιστές, καθώς οι συσκευές PULZE προσφέρουν έως 20 συνεχείς χρήσεις με μία μόνο φόρτιση, έχουν γρήγορη εκκίνηση, ενώ δεν χρειάζονται χωριστή θήκη φόρτισης (all-in-one). H αυτονομία της μπαταρίας τους διαρκεί έως και 1 ολόκληρη ημέρα, με μόλις 90 λεπτά χρόνο φόρτισης.

Διαθέτουν αυτόματη λειτουργία επέκτασης χρόνου χρήσης, καθώς και επιλογή έντασης της γεύσης iD μεταξύ 2 επιπέδων θέρμανσης: Standard λειτουργία για πιο έντονη και Eco λειτουργία για πιο διακριτική εμπειρία. Η συσκευή PULZE διατίθεται σε δύο κομψές και μοντέρνες αποχρώσεις, copper και silver, για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει, ενώ οι ράβδοι θερμαινόμενου καπνού iD έχουν λιγότερη μυρωδιά, ασυνήθιστα διακριτική, ενώ διατίθενται σε 4 νέες γεύσεις: Rich Bronze για έντονη γευστική εμπειρία, Balanced Blue για ισορροπημένη αίσθηση, Ice με απαλή γεύση μέντας και Capsule Polar με κάψουλα δροσερής γεύσης μέντας.

Το καινοτόμο αυτό προϊόν νέας γενιάς είναι αποτέλεσμα μακράς έρευνας και πολυετών δοκιμών από εξειδικευμένους επιστήμονες, που έχουν τεκμηριώσει ότι τα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού έχουν δυνητικά μειωμένο κίνδυνο για τους καπνιστές, σε σύγκριση με το συμβατικό τσιγάρο. Η Imperial Tobaccο έχει επενδύσει περισσότερο από 1 δις ευρώ στην έρευνα και ανάπτυξη του προϊόντος αυτού, που θερμαίνει τον καπνό χωρίς να γίνεται καύση, διαδικασία η οποία έχει ενοχοποιηθεί ως κύρια αιτία παθήσεων που συνδέονται με το κάπνισμα.

O Αλέξανδρος Καμάρας, Πρόεδρος της Imperial Tobacco ΝΑ Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Η Imperial Tobacco είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες διεθνώς στον χώρο του καπνού. Είμαστε συνεπείς με τη δέσμευση μας να αναπτύσσουμε καινοτόμες, πρακτικές και οικονομικές προτάσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες των καπνιστών που αναζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές για προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Για το νέο σύστημα θερμαινόμενου καπνού PULZE και iD θα κάνουμε σημαντική επένδυση στη χώρα μας, με την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και με την υποστήριξη της Μικρής Λιανικής μέσω ισχυρού προγράμματος πιστώσεων και κινήτρων σε Περίπτερα, Ψιλικά και Mini Markets. Έτσι θα συμβάλουμε στην στροφή των καπνιστών σε λιγότερο επιβλαβείς εναλλακτικές του καπνίσματος, αλλά και θα συμμετέχουμε στην εθνική προσπάθεια ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης».

Με ηγετικό ρόλο στην ΝΑ Ευρώπη, έδρα την Αθήνα και με ελληνική διοίκηση, η Imperial Tobacco Hellas έχει στην αρμοδιότητα της 13 συνολικά χώρες, με πιο σημαντικές τις Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία. Στο ισχυρό χαρτοφυλάκιο μαρκών της, εξάλλου, ανήκουν τα Τσιγάρα Davidoff, Slim Line, Gauloises, John Player Special, West, R1, οι Καπνοί Golden Virginia & Drum, τα Χαρτιά & Φιλτράκια Rizla και τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα myblu,  τα οποία κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά πριν από 2 χρόνια, με μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This