H εταιρεία THE HOMES DEVELOPMENTS παρουσιάζει ένα νέο κτίριο πολυτελών κατοικιών στη Γλυφάδα

THE HOMES DEVELOPMENTS: Παρουσιάζει ένα νέο κτίριο πολυτελών κατοικιών στη Γλυφάδα

Must Read

H εταιρεία THE HOMES DEVELOPMENTS, είναι μια νέα εταιρεία στην Ελλάδα που θα προχωρήσει στην ανάπτυξη οικιστικών ακινήτων με καινοτόμες μεθόδους στον τομέα της βιωσιμότητας. Με πρωτοποριακό σχεδιασμό και με γνώμονα τόσο την άνεση στην καθημερινότητα όσο και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, προσδοκά να συνδέσει τους κατοίκους του Gaia Residences με την τεχνολογία και το οικοσύστημα της γειτονιάς τους.

Το Gaia Residences είναι ένα συγκρότημα πέντε πολυτελών μεζονετών και διαμερισμάτων, στην περιοχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο κέντρο της Γλυφάδας.

Το όνομα Gaia (Γαία) προέρχεται από την αρχαία Ελληνική μυθολογία και συμβολίζει τη μητέρα ‘’γη’’.

Έχοντας μια μοναδική αρχιτεκτονική σχεδίαση με γήινα χρώματα το Gaia Residences  θα είναι σε απόλυτη αρμονία με την ήσυχη και πράσινη γειτονιά. Το οικόπεδό στο οποίο θα χτιστούν οι κατοικίες έχει πηγάδι του οποίου το νερό θα χρησιμοποιείται για άρδευση και για τις πισίνες, μειώνοντας έτσι δραστικά την κατανάλωση νερού για τους κατοίκους. Το κτίριο θα έχει επίσης δείκτη ενεργειακής απόδοσης Α+, άφθονο πράσινο και συστήματα αυτοματισμού.

Ο νοτιοανατολικός προσανατολισμός του κτιρίου εξασφαλίζει τη βέλτιστη έκθεση στο φυσικό φως, με τα γενναιόδωρα ανοίγματα και τα ευρύχωρα μπαλκόνια να προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Σε κάθε όροφο, οι ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ευθυγραμμίζονται τέλεια με το ηλιοβασίλεμα και το μπλε της θάλασσας.

Όσον αφορά στη διαρρύθμιση του κτιρίου, το ισόγειο αποτελείται από δύο μεζονέτες τεσσάρων υπνοδωματίων. Η κάθε μια αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, με το δικό τους αποκλειστικό κήπο, μεγάλες πισίνες και playroom.

Ο πρώτος και δεύτερος είναι οροφοδιαμερίσματα τριών υπνοδωματίων, με εργονομικό σχεδιασμό. Διαθέτουν open-space καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα που ανοίγουν πλήρως στις μεγάλες βεράντες και σε συνδυασμό με τον προσανατολισμό τους προς το ηλιοβασίλεμα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία.

Το κτίριο ολοκληρώνεται από ένα εκπληκτικό ρετιρέ που εκτείνεται σε 2 επίπεδα και αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας. Το glass-floor της πισίνας καθρεπτίζεται στο καθιστικό και το μοναδικό roof-garden προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

Υπερσύγχρονο, με όλες τις ανέσεις, προσφέροντας ένα πράσινο και γαλήνιο περιβάλλον διαβίωσης, το Gaia Residences είναι πολλά περισσότερα από ένα μέρος για να ζει κανεις…

Ταυτότητα έργου:

  • Συνολικό Εμβαδόν: 1064 τ.μ.
  • Ομάδα σχεδιασμού και κατασκευής: SON Architectural Construction (Στέφανος Νίκογλου, Γιώργος Λαμπίρης)
  • Developer: The Homes Developments AE

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This