Ανοίγουν 200 νέες θέσεις εργασίας στη Sunlight

Must Read

Στη δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας έχει προχωρήσει η Sunlight προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες παραγωγής του εργοστασίου της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης.

Η ελληνική εταιρία αυξάνει τους απασχολουμένους στην παραγωγική μονάδα της Ξάνθης κατά 29% (190 νέες θέσεις εργασίας) και στη μονάδα ανακύκλωσης συσσωρευτών στην Κομοτηνή κατά 7% (5 νέες θέσεις εργασίας), ενώ νέες προσλήψεις έγιναν και στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, με το συνολικό ανθρώπινο δυναμικό της να ξεπερνά πλέον τους 1.020 εργαζομένους συνολικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία», οι πρωτοβουλίες αυτές θα οδηγήσουν σε αύξηση της δυνατότητας παραγωγής στο επίπεδο των 2.800.000 στοιχείων συσσωρευτών τον χρόνο, δίνοντας την ευκαιρία στη Sunlight, μέλος του ομίλου Olympia, να ανταποκρίνεται ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στην αυξημένη ζήτηση για τα προϊόντα της, από υφισταμένους αλλά και νέους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο.

Με τα νέα δεδομένα η εταιρία ενισχύει τον ρόλο της ως βασικού υποστηρικτή της εθνικής οικονομίας, αλλά παράλληλα διαμορφώνεται και σε σημαντικό μοχλό περιφερειακής ανάπτυξης, συμβάλλοντας στην ουσιαστική αύξηση της απασχόλησης στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This