Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Ανοίγουν 200 νέες θέσεις εργασίας στη Sunlight

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Στη δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας έχει προχωρήσει η Sunlight προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες παραγωγής του εργοστασίου της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης.

Η ελληνική εταιρία αυξάνει τους απασχολουμένους στην παραγωγική μονάδα της Ξάνθης κατά 29% (190 νέες θέσεις εργασίας) και στη μονάδα ανακύκλωσης συσσωρευτών στην Κομοτηνή κατά 7% (5 νέες θέσεις εργασίας), ενώ νέες προσλήψεις έγιναν και στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, με το συνολικό ανθρώπινο δυναμικό της να ξεπερνά πλέον τους 1.020 εργαζομένους συνολικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία», οι πρωτοβουλίες αυτές θα οδηγήσουν σε αύξηση της δυνατότητας παραγωγής στο επίπεδο των 2.800.000 στοιχείων συσσωρευτών τον χρόνο, δίνοντας την ευκαιρία στη Sunlight, μέλος του ομίλου Olympia, να ανταποκρίνεται ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στην αυξημένη ζήτηση για τα προϊόντα της, από υφισταμένους αλλά και νέους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο.

Με τα νέα δεδομένα η εταιρία ενισχύει τον ρόλο της ως βασικού υποστηρικτή της εθνικής οικονομίας, αλλά παράλληλα διαμορφώνεται και σε σημαντικό μοχλό περιφερειακής ανάπτυξης, συμβάλλοντας στην ουσιαστική αύξηση της απασχόλησης στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ