Παγκρήτια Τράπεζα: «Πράσινο φως» για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Must Read

Άναψε το «πράσινο φως» για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας, γεγονός που αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα για να προχωρήσει το σχέδιο για εξυγίανση και επέκταση.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας και η διοίκησή της προωθεί αποτελεσματικά την επιτυχή ολοκλήρωσή της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Παγκρήτια Τράπεζα προχωρεί στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου εξυγίανσης και επέκτασής της, με συγχωνεύσεις και εξαγορές άλλων δικτύων, όπως είναι η Τράπεζα Χανίων και το δίκτυο στην Ελλάδα της HSBC. Αυτή ακριβώς η στρατηγική ενδυνάμωσης της Παγκρήτιας Τράπεζας εξωθεί τους πολέμιους της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου σε δυσφημιστικά και ανυπόστατα σχόλια.

Η Τράπεζα της Ελλάδος ουδέποτε προέβαλε αντιρρήσεις στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας, αντιθέτως την αντιμετωπίζει απολύτως θετικά και παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία υλοποίησής της.

Γι’ αυτούς τους λόγους το επενδυτικό κοινό δεν πρέπει να λαμβάνει υπόψη του ανυπόστατα και κακόβουλα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από μικρή μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου και τα οποία εξυπηρετούν αθέμιτους σκοπούς, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This