Νέοι ισχυροί «συμπαίκτες», γιγαντώνουν τα Attica

Must Read

Νέους ισχυρούς μετόχους αποκτά η Αττικά Πολυκαταστήματα, η εταιρία συμμετοχών των Κ. Λαμπρόπουλου, Κ. Τσουβελεκάκη και Α. Σγουμπόπουλου, που έχει πλέον σχεδόν 15 χρόνια επιτυχούς πορείας στον τομέα του λιανεμπορίου. Οπως έγινε γνωστό χθες, μέσω του επενδυτικού σχήματος της Virtus International Partners εισέρχονται στο μετοχικό κεφάλαιο της Αττικά Πολυκαταστήματα καταξιωμένοι επιχειρηματικοί όμιλοι, όπως ο Ομιλος Λασκαρίδη, το Κοινωφελές Ιδρυμα «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης», ο Γιάννης Σαραντίτης, ο Ομιλος Τσάκου και θεσμικά χαρτοφυλάκια.

Τα νέα κεφάλαια θα αξιοποιηθούν από την εταιρία για νέες επενδύσεις στις οποίες περιλαμβάνονται η επέκταση στο χονδρικό εμπόριο ρούχων, αξεσουάρ και καλλυντικών, η δημιουργία νέων καταστημάτων σε άλλες περιοχές, μεταξύ των οποίων και στο Ελληνικό, καθώς και η επέκταση του καταστήματος της εταιρίας στο κέντρο της Αθήνας, στο City Link, σε νέο χώρο 4.000 τετραγωνικών μέτρων.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αττικά Πολυκαταστήματα και της Virtus International Partners, «με την παρουσία και νέων ισχυρών επενδυτών διευρύνεται το μετοχικό σχήμα που μεταξύ άλλων ελέγχει τα πολυκαταστήματα attica, έχοντας ως στόχο την περαιτέρω γεωγραφική ανάπτυξη του δικτύου αλλά και την επέκταση του σχήματος σε περισσότερες δραστηριότητες πέραν της διαχείρισης πολυκαταστημάτων».

Ο σημερινός κύκλος εργασιών της εταιρίας συμμετοχών και των συγγενών επιχειρήσεων των attica «ξεπερνά τα 200.000.000 ευρώ, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό που απασχολούν ανέρχεται σε περισσότερους από 2.000 εργαζομένους. Τόσο η εταιρία συμμετοχών όσο και οι συγγενείς επιχειρήσεις των attica διοικούνται από επαγγελματικό management, που λειτουργεί στα πρότυπα των διεθνών ομίλων, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων και την υλοποίηση των αντίστοιχων σχεδίων».

Δείτε επίσης: Mε 10 εκατ. επιπλέον το επίδομα θέρμανσης φέτος – Ανοίγει η πλατφόρμα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This