Νέα επίθεση του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου: «Έχουν υπό ομηρία τη Χαλυβουργική»

Must Read

Την έντονη δυσφορία τους για τις εξελίξεις στη Χαλυβουργική και την «αναβολή» της γενικής συνέλευσης εκφράζει ο Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος, ενώ εξαπολύει δριμεία επίθεση στους γιους του Παναγιώτη και Γιώργο, καθώς και κατά του διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Σκινδήλια, κατηγορώντας τους ότι κρατούν ομήρους τους εργαζομένους της εταιρίας.

«Αιφνιδίως», όπως αναφέρει σε νέα επιστολή του ο κ. Αγγελόπουλος, «στις 3 Δεκεμβρίου πληροφορήθηκε από ανάρτηση στο ΓΕΜΗ ότι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας ανακάλεσε την πρόσκληση έκτακτης γενικής συνελεύσεως και προσδιόρισε νέα έκτακτη γενική συνέλευση για 24/12/2019 αφαιρώντας από τα θέματα της ημερησίας διατάξεως το θέμα της αλλαγής του διοικητικού συμβουλίου».

280.000 ευρώ ως εξόφληση

Ο ίδιος χρεώνει με αδιαφορία το διοικητικό συμβούλιο, όπου, όπως αναφέρει, «αδιαφορούν απόλυτα για την εταιρία κι επιθυμούν τη διατήρηση των εργαζομένων της σε καθεστώς ομηρίας, με στόχο να ανασχέσουν το κύμα αποχωρήσεων εργαζομένων που είχε εκδηλωθεί και μέχρι σήμερα υλοποιείται».

Ως «δόλωμα», όπως αναφέρει, χρησιμοποιείται η «εθελουσία», ενώ εκείνος, αποδεικνύοντας εμπράκτως το αληθές ενδιαφέρον του για τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους, έχει εξ ιδίων καταβάλει το ποσό των 280.000 ευρώ για την εξόφληση των απαιτήσεων συνολικά εννέα εργαζομένων που εκδήλωσαν την επιθυμία να αποχωρήσουν.

«Είναι γνωστό ότι οι μέτοχοι δεν νομιμοποιούνται να διοικήσουν την εταιρία και μόνο το διοικητικό συμβούλιο προβαίνει σε πράξεις διοικήσεως και λογοδοτεί προς τους μετόχους. Με αυτές τις συνθήκες είναι νομικά αδύνατον να προχωρήσω στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της Χαλυβουργικής και να απεγκλωβίσω τους εργαζομένους στην εταιρία, που είναι όμηροι του κ. Σκινδήλια» σημειώνει ο κ. Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This