Τρίτη 15/6/2021

Επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ο Ευάγγελος Μυτιληναίος (video)

Με μια ομιλία, κατά τη διάρκεια της οποίας συγκινήθηκε και συγκίνησε, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MYTILINEOS, Ευάγγελος Μυτιληναίος, αναγορεύτηκε την Τετάρτη επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η ομιλία του γνωστού επιχειρηματία άρχισε με αναφορές στην προσωπική του ζωή και την οικογενειακή επιχείρηση, που λειτουργούσε στον Πειραιά, και κατέληξε με επισημάνσεις για την αξία της επιχειρηματικότητας και της συνεχούς προσπάθειας, αλλά και για το πώς πρέπει η χώρα μας να βγει κερδισμένη από την πολυετή κρίση.

Δείτε επίσης: Υψηλές οι αποδόσεις του εννεαμήνου για την «Μυτιληναίος»

«Εκτός από το διάστημα του μεταπτυχιακού μου στο Λονδίνο, σε όλη μου τη ζωή δουλεύω, δεν ξέρω να κάνω τίποτε άλλο» είπε ο κ. Μυτιληναίος και πρόσθεσε: «Έχω πάρει πολλές διακρίσεις, αλλά αυτή η προσωπική τιμή είναι κάτι το μοναδικό, η συγκίνηση είναι ιδιαίτερη».

Ο επιχειρηματίας εξέφρασε την ελπίδα η κρίση και οι δυσκολίες της τελευταίας δεκαετίας να μας κάνουν όλους σοφότερους. Όπως είπε χαρακτηριστικά, τα βιώματα της κρίσης επαναπροσδιόρισαν το «εγώ» και δυνάμωσαν το «εμείς», και πρόσθεσε: «Το υψηλό κόστος που κατέβαλε η ελληνική κοινωνία δεν πρέπει να πάει χαμένο.

Το οφείλουμε στον τόπο και ιδίως στις νέες γενιές. Η στάση απέναντι στην ιδιωτική επιχείρηση γίνεται θετικότερη. Ταυτόχρονα, όμως, αυξάνονται και οι απαιτήσεις από τις εταιρίες ως προς αυτό που λέμε “επιστροφή στην κοινωνία”, “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη”».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ – Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Μυτιληναίος

Gepostet von Piraeus Press am Mittwoch, 11. Dezember 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ