10-8-2020

Έδωσαν σε Ελληνίδα τα «κλειδιά» της Google – Η Αθήνα πήρε τη διοίκηση του κολοσσού στην νοτιοανατολική Ευρώπη

Τον ρόλο της γενικής διεύθυνσης στην Google για την περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, με έδρα την Αθήνα, αναλαμβάνει η Πέγκυ Αντωνάκου.

Έχοντας πολυετή πείρα στους κλάδους της διοίκησης επιχειρήσεων, της τεχνολογίας και του μάρκετινγκ, η κυρία Αντωνάκου διετέλεσε CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας από το 2012 έως τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ προηγουμένως είχε αναλάβει ρόλους ευθύνης στην Ελλάδα, την Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Πειραιά, ενώ κατέχει MBA από το Πανεπιστήμιο του Michigan.

«Η ανάθεση του ρόλου της επικεφαλής της Google αποτελεί τιμή και προνόμιο για εμένα», ανέφερε η κυρία Αντωνάκου για τη νέα θέση της, υπογραμμίζοντας ότι η Google αποτελεί μια εταιρία που καινοτομεί, βελτιώνοντας καθημερινά τις ζωές και το μέλλον δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Δείτε επίσης: Το Καζίνο Πάρνηθας ετοιμάζεται να… μετακομίσει

«Η δύναμη της τεχνολογίας να αλλάζει τον κόσμο αποτελεί για μένα μεγάλη έμπνευση και κινητήριο δύναμη. Σήμερα νιώθω ιδιαίτερη χαρά γιατί μαζί με μια δυνατή ομάδα μπορώ να συνεισφέρω προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, νιώθω ιδιαιτέρως χαρούμενη και αισιόδοξη διότι αναβαθμίζεται η Ελλάδα ως στρατηγικός κόμβος της ευρύτερης περιοχής» δήλωσε η ίδια.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ