ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΓερμανία: Σώοι οι όμηροι, «άφαντος» ο δράστης της επίθεσης στη χρηματαποστολή

Γερμανία: Σώοι οι όμηροι, «άφαντος» ο δράστης της επίθεσης στη χρηματαποστολή

Παραμένει άγνωστο αν ο βασικός ύποπτος είχε συνεργούς ή έδρασε μόνος

Τέλος στην ομηρία υπαλλήλων σε υποκατάστημα της Volksbank στο Ζίντσιγκ της δυτικής Γερμανίας, καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έφοδο και απελευθέρωσαν τους δύο ομήρους.

Ωστόσο, ο -ένας και μοναδικός- δράστης της επίθεσης στη χρηματαποστολή παραμένει άφαντος, με τις τοπικές Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, ειδικές δυνάμεις της SEK εισήλθαν στο υποκατάστημα της τράπεζας και ερευνώντας τον χώρο εντόπισαν σώους τους ομήρους, κλειδωμένους σε ένα δωμάτιο. Οι όμηροι αναμένεται να εξεταστούν και να καταθέσουν μετά την παροχή ιατρικής φροντίδας.

Δεν έχουν επιβεβαιωθεί τυχόν συνεργοί

Σύμφωνα με τις Αρχές, τη στιγμή της εφόδου ο φερόμενος δράστης δεν βρισκόταν στο κτήριο, ενώ εκτιμάται ότι, πιθανότατα, αποχώρησε λίγο μετά την εξέλιξη του περιστατικού. Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί καμία περιγραφή του στη δημοσιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γερμανική αστυνομία αναφέρει ότι, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, δεν υπήρξε επικοινωνία με τον δράστη, ενώ η ειδοποίηση των Αρχών έγινε μέσω αυτόματου συστήματος συναγερμού. Οι έρευνες συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή, ούτε έχουν επιβεβαιωθεί τυχόν συνεργοί.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης