9-7-2020

Τον Σόρος θεωρούν υπεύθυνο οι συνωμοσιολόγοι, ως υποκινητή του κινήματος Black Lives Matter και «ιδιοκτήτη» της… Antifa!

H θεωρία ότι ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, που… όποια πέτρα και να σηκώσεις τον βρίσκεις από κάτω, χρηματοδοτεί τις αντιδράσεις στην Αμερική για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, οργιάζει διαδικτυακά!

Κάποιοι, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της MailOnline αναφέρουν, χωρίς να έχουν αποδεικτικά στοιχεία, ότι… προσλαμβάνει διαδηλωτές και ότι νοικιάζει λεωφορεία για να τους μεταφέρει στα σημεία των συγκεντρώσεων, ενώ τους χορηγεί και «πολεμοφόδια» για τα επεισόδια, αφού, πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, πληρώνει και για… σωρούς από τούβλα, για να σπάνε με αυτά οι διαδηλωτές τζαμαρίες ή αστυνομικά τμήματα.

Κύκλοι της Άκρας Δεξιάς, αλλά και μερικοί εκπρόσωποι των Ρεπουμπλικάνων, σύμφωνα με το σάιτ, ανακινούν συνεχώς αυτές τις φήμες τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ στο Διαδίκτυο έχουν αναρτηθεί και πληρωμένες καταχωρίσεις, που ζητούν από τις Αρχές να «ερευνήσουν τον Τζορτζ Σόρος για τυχόν χρηματοδότηση εσωτερικής τρομοκρατίας, αλλά και για την εδώ και δεκαετίες διαφθορά του».

Ο 89χρονος Ουγγρο-Αμερικανός επιχειρηματίας βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών καταγγελιών εδώ και δεκαετίες, ωστόσο, τον τελευταίο μήνα πολλοί επιμένουν ότι ο δισεκατομμυριούχος στην ουσία είναι ο ιδιοκτήτης της αμερικανικής Antifa και του κινήματος Black Lives Matter!

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που το πάνε ακόμα πιο μακριά λέγοντας ότι, αν και Εβραίος, είναι πρώην ναζί που έχει ορκιστεί να «καταστρέψει την Αμερική»!

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ