Τον Σόρος θεωρούν υπεύθυνο οι συνωμοσιολόγοι, ως υποκινητή του κινήματος Black Lives Matter και «ιδιοκτήτη» της… Antifa!

Must Read

H θεωρία ότι ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, που… όποια πέτρα και να σηκώσεις τον βρίσκεις από κάτω, χρηματοδοτεί τις αντιδράσεις στην Αμερική για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, οργιάζει διαδικτυακά!

Κάποιοι, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της MailOnline αναφέρουν, χωρίς να έχουν αποδεικτικά στοιχεία, ότι… προσλαμβάνει διαδηλωτές και ότι νοικιάζει λεωφορεία για να τους μεταφέρει στα σημεία των συγκεντρώσεων, ενώ τους χορηγεί και «πολεμοφόδια» για τα επεισόδια, αφού, πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, πληρώνει και για… σωρούς από τούβλα, για να σπάνε με αυτά οι διαδηλωτές τζαμαρίες ή αστυνομικά τμήματα.

Κύκλοι της Άκρας Δεξιάς, αλλά και μερικοί εκπρόσωποι των Ρεπουμπλικάνων, σύμφωνα με το σάιτ, ανακινούν συνεχώς αυτές τις φήμες τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ στο Διαδίκτυο έχουν αναρτηθεί και πληρωμένες καταχωρίσεις, που ζητούν από τις Αρχές να «ερευνήσουν τον Τζορτζ Σόρος για τυχόν χρηματοδότηση εσωτερικής τρομοκρατίας, αλλά και για την εδώ και δεκαετίες διαφθορά του».

Ο 89χρονος Ουγγρο-Αμερικανός επιχειρηματίας βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών καταγγελιών εδώ και δεκαετίες, ωστόσο, τον τελευταίο μήνα πολλοί επιμένουν ότι ο δισεκατομμυριούχος στην ουσία είναι ο ιδιοκτήτης της αμερικανικής Antifa και του κινήματος Black Lives Matter!

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που το πάνε ακόμα πιο μακριά λέγοντας ότι, αν και Εβραίος, είναι πρώην ναζί που έχει ορκιστεί να «καταστρέψει την Αμερική»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This