Ο Τραμπ κρύβει τα πορτρέτα των πρωην Προέδρων Μπους και Κλίντον

Must Read

Τα επίσημα πορτρέτα των πρώην Προέδρων Μπιλ Κλίντον και Τζορτζ Μπους (του δεύτερου) έχουν απομακρυνθεί από το Grand Foyer (την κύρια είσοδο υποδοχής) του Λευκού Οίκου κατά την τελευταία εβδομάδα, ανέφερε προσωπικό του λευκού οίκου στο CNN και αντικαταστάθηκαν από τα πορτρέτα δύο Ρεπουμπλικανών προέδρων που υπηρέτησαν πριν από περισσότερο από έναν αιώνα (Theodore Roosevelt και William McKinley).

Ο Ντόναλντ Τραμπ αρκετά συχνά κακολογεί με παρόμοιο τρόπο τους προέδρους Τζορτζ Γ Μπους και Μπιλ Κλίντον. Στο βιβλίο του, ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ Τζον Μπόλτον έγραψε ότι ο Τραμπ “περιφρονούσε” και τους δύο πρώην προέδρους, ενώ πολλοί συνομιλητές του Τραμπ έχουν δηλώσει πως ο νυν πρόεδρος περιγράφει τον Τζορτζ Γ Μπους ως “ηλίθιο”. Ο Τραμπ έχει επίσης προσβάλλει πολλές φορές τον Μπιλ Κλίντον, σύζυγο της αντιπάλου του κατά την προεδρική εκστρατεία του 2016, Χίλαρι Κλίντον, και είπε ότι ήταν κακός πρόεδρος.

Το πορτραίτο του Μπους αντικαταστάθηκε από αυτό του William McKinley, του 25ου προέδρου του έθνους, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1901, και το πορτρέτο του Κλίντον αντικαταστάθηκε από έναν από του Θεόδωρου Ρούσβελτ, ο οποίος διαδέχθηκε τον McKinley, λένε τρία άτομα που είδαν τα πορτρέτα αυτή την εβδομάδα.

Τα πορτρέτα των Μπους και Κλίντον μεταφέρθηκαν στην παλιά οικογενειακή τραπεζαρία του λευκού οίκου. Η παλιά οικογενειακή τραπεζαρία χρησιμοποιείται ελάχιστα από τη διοίκηση του Τραμπ και αφαιρέθηκε από τη λίστα των τοποθεσιών που μπορεί να επισκεφτεί κανείς κατά τη διάρκεια των δημόσιων περιηγήσεων στον Λευκό Οίκο. «Ο Πρόεδρος και η κυρία Τραμπ δεν ήθελαν αυτό το δωμάτιο να προβάλλεται στο κοινό», δήλωσε ένας ξεχωριστός υπάλληλος του λευκού οίκου, προσθέτοντας ότι το δωμάτιο έχει ουσιαστικά γίνει αποθήκη τα τελευταία τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This