Αποκαλύψεις-σοκ σε βιβλίο για τον Τραμπ! Οι απάτες, τα ψέματα και  οι στριπτιζέζ που ουρούσαν στο κρεβάτι

Must Read

Ιδιαίτερη προτίμηση στα στριπτίζ με… χρυσό ντους είχε ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχυρίζεται το πρώην δεξί του χέρι σε εκρηκτικό απόσπασμα από το επερχόμενο βιβλίο-βόμβα για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Μάικλ Κόεν υποστηρίζει ότι με το «Disloyal» βγάζει στη φόρα τους «σκελετούς» του Τραμπ, τον οποίο παραδέχεται ότι βοήθησε στις «απάτες» του και κάλυψε λέγοντας ψέματα στη Μελάνια.

Στο πρώτο απόσπασμα του βιβλίου «για τον πραγματικό Τραμπ», σύμφωνα με την «Daily Mail», ο πρώην δικηγόρος του -που έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για φοροδιαφυγή, ψευδείς καταθέσεις και οικονομικά εγκλήματα που διέπραξε όταν πλήρωσε με χρήματα της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ ερωμένες του για να μη μιλήσουν- υποστηρίζει ότι ήταν σε στριπτιτζάδικο στο Λας Βέγκας μαζί με τον Τραμπ.

«Χρυσό ντους»

Σε αυτό, αιθέριες υπάρξεις έκαναν στριπτίζ μπροστά στον Τραμπ κατά το οποίο ουρούσαν, κάτι που στην αμερικανική αργκό λέγεται «χρυσό ντους». Παρόμοιοι ισχυρισμοί περιέχονταν στον «Φάκελο Στιλ», όπου αναφερόταν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν εκβιάζει τον Τραμπ με βίντεο στα οποία φαίνεται να παρακολουθεί στριπτιζέζ να ουρούν σε κρεβάτι δωματίου σε ξενοδοχείο της Μόσχας.

Ο Κόεν υποστηρίζει, επίσης, στο βιβλίο του ότι αρκετές φορές αναγκάστηκε να πει ψέματα στη σύζυγο του Τραμπ, τη Μελάνια, για να καλύψει «τις απιστίες του». Αφού ισχυρίζεται ότι, μετά τη Μελάνια και τα παιδιά του, γνωρίζει τον Τραμπ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον πρώην πελάτη του ψεύτη, απατεώνα, μαφιόζο, νταή, αρπακτικό και ρατσιστή, ο οποίος «θέλει να παραμείνει ηγέτης για μια ζωή». Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Λευκού Οίκου, που χαρακτήρισε τον Κόεν αναξιόπιστο, ο οποίος θέλει να βγάλει χρήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This