Δευτέρα 14/6/2021

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Χάρι δεν ήθελαν να δουν ο ένας τον άλλον μετά το Megxit

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο αδερφός του Χάρι όχι μόνο δεν ήθελαν να δουν, αλλά ούτε καν να μιλήσουν ο ένας στον άλλον μετά την αποχώρηση του μικρότερου γιου της πριγκίπισσας Νταϊάνα και της Μέγκαν από τη βασιλική οικογένεια.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο βασιλικός βιογράφος Ομιντ Σκόμπι, ο οποίος μαζί με την Κάρολιν Ντουράν έγραψε το «εκρηκτικό» βιβλίο «Finding Freedom» για το Megxit. Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή στο συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτυο True Royalty TV, ο Σκόμπι αποκάλυψε ότι ο δεύτερος διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, και ο Χάρι δεν μίλησαν για δύο μήνες μετά το Megxit.

Την τελευταία φορά που, σύμφωνα με τον Σκόμπι, αντάλλαξαν κουβέντες ήταν στην οικογενειακή συνάντηση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, στην οποία η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να πείσει τον Χάρι να μην προχωρήσει στο Megxit.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εξοργίστηκε με τον αδερφό του και έκοψε κάθε επαφή μαζί του για περίπου 60 ημέρες, όταν, αμέσως μετά τη συνάντηση στο παλάτι, ο Χάρι, παρακούοντας τις συμβουλές της βασίλισσας Ελισάβετ, ανακοίνωσε ότι αυτός και η Μέγκαν δεν ανήκουν πλέον στα «ανώτατα μέλη» της βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα, ο Σκόμπι επέμεινε ότι οι σχέσεις των δύο αδερφών ακόμη και τώρα είναι ψυχρές, καθώς δεν πολυμιλάνε.

Όμως, όπως σημειώνει ο Σκόμπι, το κλίμα ανάμεσα στον Χάρι και στην υπόλοιπη βασιλική οικογένεια είχε χαλάσει πολύ πριν από το Megxit, καθώς ήταν τεταμένο ακόμη και πριν από τον λαμπερό γάμο του Χάρι και της Μέγκαν. Ο βιογράφος αποκαλύπτει μάλιστα ότι ο Χάρι έφτασε στο σημείο να έχει άγριο ξέσπασμα σε τηλεφωνική συνομιλία με την αγαπημένη του -μέχρι τότε τουλάχιστον- γιαγιά, βασίλισσα Ελισάβετ, στην οποία άρχισε να ουρλιάζει. Είχε εκνευριστεί, διότι μια βασιλική βοηθός δεν επέτρεπε στη Μέγκαν να δοκιμάσει άμεσα -όπως ζητούσε η ηθοποιός- την τιάρα, την οποία τελικά φόρεσε στον γάμο της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ