Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Λιβύη: Οι ισλαμιστές του Ερντογάν προσπαθούν με βία να καταστείλουν τις διαδηλώσεις κατά του Σαράτζ

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Οι πολίτες της Λιβύης διαδηλώνουν καθημερινά κατά του τουρκόφιλου καθεστώτος της Τρίπολης, απαιτώντας την άμεση παραίτηση του αχυρανθρώπου Σαράτζ.

Τον κατηγορούν για διαφθορά, τρομοκρατία, ληστεία του εθνικού πλούτου υπέρ της Τουρκίας και τον θεωρούν υπεύθυνο για την εξαθλίωση του λαού της Λιβύης που βυθίζεται στην φτώχεια.

Εκεί ακριβώς φαίνεται η θηριωδία του Ερντογάν καθώς και η υποκρισία των δυτικών δυνάμεων, που “καίγονται” για την Λευκορωσία, αλλά δεν δίνουν δεκάρα για την τρομοκρατία που υφίστανται οι πολίτες της Λιβύης από το καθεστώς Σαράτζ – Ερντογάν.

Οι καταγγελίες είναι τρομερές. Οι διαδηλωτές που διαδηλώνουν καθημερινά στην πλατεία των μαρτύρων, στην καρδιά της Τρίπολης, κατηγορούν τους ισλαμιστές μισθοφόρους του Ερντογάν ότι άνοιξαν πυρ για να διαλύσουν την συγκέντρωση!

Επιπλέον καταγγέλλουν εισβολή των ισλαμιστών τρομοκρατών ακόμα και στα σπίτια των διαδηλωτών, προκειμένου να τους τρομοκρατήσουν, για να προστατεύσουν τον αχυράνθρωπο της Τουρκίας που εξελίσσεται σε μια πραγματική μάστιγα για τον λαό της Λιβύης.

Τα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτές τις ώρες στην ουσία αποτελούν μία εισβολή και κατοχή τρίτης χώρας από την Τουρκία, μέσω τρομοκρατών αλλά και τακτικού στρατού. Η διεθνής κοινότητα και ο ΟΗΕ όμως, αντί να παρέμβει και να καταδικάσει τα γεγονότα, εξακολουθεί να αναγνωρίζει την συμμορία του Σαράτζ ως “Νόμιμη κυβέρνηση της χώρας”!

Είναι καιρός η Ελλάδα να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διεθνές επίπεδο και να εγείρει επισήμως το θέμα της αναγνώρισης της κυβέρνησης Σαράτζ από τον οργανισμό ηνωμένων εθνών.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ