Λιβύη: Οι ισλαμιστές του Ερντογάν προσπαθούν με βία να καταστείλουν τις διαδηλώσεις κατά του Σαράτζ

Must Read

Οι πολίτες της Λιβύης διαδηλώνουν καθημερινά κατά του τουρκόφιλου καθεστώτος της Τρίπολης, απαιτώντας την άμεση παραίτηση του αχυρανθρώπου Σαράτζ.

Τον κατηγορούν για διαφθορά, τρομοκρατία, ληστεία του εθνικού πλούτου υπέρ της Τουρκίας και τον θεωρούν υπεύθυνο για την εξαθλίωση του λαού της Λιβύης που βυθίζεται στην φτώχεια.

Εκεί ακριβώς φαίνεται η θηριωδία του Ερντογάν καθώς και η υποκρισία των δυτικών δυνάμεων, που “καίγονται” για την Λευκορωσία, αλλά δεν δίνουν δεκάρα για την τρομοκρατία που υφίστανται οι πολίτες της Λιβύης από το καθεστώς Σαράτζ – Ερντογάν.

Οι καταγγελίες είναι τρομερές. Οι διαδηλωτές που διαδηλώνουν καθημερινά στην πλατεία των μαρτύρων, στην καρδιά της Τρίπολης, κατηγορούν τους ισλαμιστές μισθοφόρους του Ερντογάν ότι άνοιξαν πυρ για να διαλύσουν την συγκέντρωση!

Επιπλέον καταγγέλλουν εισβολή των ισλαμιστών τρομοκρατών ακόμα και στα σπίτια των διαδηλωτών, προκειμένου να τους τρομοκρατήσουν, για να προστατεύσουν τον αχυράνθρωπο της Τουρκίας που εξελίσσεται σε μια πραγματική μάστιγα για τον λαό της Λιβύης.

Τα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτές τις ώρες στην ουσία αποτελούν μία εισβολή και κατοχή τρίτης χώρας από την Τουρκία, μέσω τρομοκρατών αλλά και τακτικού στρατού. Η διεθνής κοινότητα και ο ΟΗΕ όμως, αντί να παρέμβει και να καταδικάσει τα γεγονότα, εξακολουθεί να αναγνωρίζει την συμμορία του Σαράτζ ως “Νόμιμη κυβέρνηση της χώρας”!

Είναι καιρός η Ελλάδα να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διεθνές επίπεδο και να εγείρει επισήμως το θέμα της αναγνώρισης της κυβέρνησης Σαράτζ από τον οργανισμό ηνωμένων εθνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This