Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από εκρήξεις σε αμερικανικά φαστφουντάδικα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (video)

Must Read

Δύο εκρήξεις οι οποίες άφησαν πίσω τους τρεις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα σε εστιατόρια αμερικανικών αλυσίδων fast food στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Σύμφωνα με την αστυνομία και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι εκρήξεις σημειώθηκαν στο Αμπού Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και στο Ντουμπάι την πιο τουριστική πόλη της χώρας. Ειδικότερα, το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης του Αμπού Ντάμπι ανέφερε ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη στην πρωτεύουσα, που, σύμφωνα με την εφημερίδα National, σημειώθηκαν στα εστιατόρια KFC και Hardees, στην οδό Ρασίντ μπιν Σαΐντ.

https://twitter.com/crayzooza/status/1300341659276906496

Ο συγκεκριμένος δρόμος, γνωστός και ως «δρόμος του αεροδρομίου», καθώς καταλήγει στο αεροδρόμιο της χώρας, εκεί, δηλαδή, όπου, αργότερα σήμερα, αναμένεται να προσγειωθούν ανώτεροι σύμβουλοι τον Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, στο πλαίσιο μιας ιστορικής επίσκεψης ισραηλινής και αμερικανικής αντιπροσωπείας στη χώρα.

https://twitter.com/khalid4104/status/1300425215256731649

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έκρηξη στο Αμπού Ντάμπι προκάλεσε πολλούς μικροτραυματισμούς και οι κάτοικοι του κτιρίου όπου στεγάζονταν τα εστιατόρια, αλλά και των γύρω περιοχών, απομακρύνθηκαν, με την αιτία της να αποδίδεται σε μια «λανθασμένη τοποθέτηση των εξαρτημάτων της φιάλης υγραερίου έπειτα από το γέμισμά της», σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης.

Φιάλη υγραερίου

Αντίστοιχη περίπτωση, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήταν και η έκρηξη που συνέβη σε εστιατόριο στο Ντουμπάι νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όπου ένας ακόμη άνθρωπος σκοτώθηκε, όταν επίσης εξερράγη μια φιάλη υγραερίου.

Η National, επικαλούμενη εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Ντουμπάι, ανέφερε ότι η έκρηξη κατέστρεψε το ισόγειο του κτιρίου όπου στεγάζεται το εστιατόριο, αλλά η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μέσα σε 33 λεπτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This