Σάββατο 12/6/2021

Ο Ερντογάν απειλεί με μάχες και πολέμους, ενώ οι γιοι του την έχουν «σκαπουλάρει» από τη στρατιωτική τους θητεία

Οι πολεμικές κραυγές του Τούρκου Προέδρου κατά της Ελλάδας και της Κύπρου (και κατά όποιου δεν του κάθεται καλά εδώ που τα λέμε) και οι αναφορές περί ετοιμότητας των Τούρκων να γίνουν «μάρτυρες» και να υπερασπιστούν μέχρι τέλους τα «δίκαιά» τους, φαντάζουν αστείες, αν κάνει κανείς μια μικρή αναδρομή στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν.

Πριν από μερικά χρόνια λοιπόν, ο τουρκικός Τύπος είχε αποκαλύψει ότι κανένας εκ των δύο γιων του Ταγίπ Ερντογάν δεν υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία.

Ο μεγαλύτερος γιος, Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν, γεννημένος το 1979, πήρε απαλλαγή στράτευσης, για μη κατονομαζόμενους λόγους υγείας από το Ναυτικό Νοσοκομείο της Kasımpaşa το 2000.

Ο γεννημένος το 1980 Μπιλάλ Ερντογάν, υπηρέτησε… 21 ολόκληρες ημέρες το 2009, πριν κάνει χρήση της ευεργετικής διάταξης για μόνιμους κάτοικους εξωτερικού (κάτοικος Ιταλίας υποτίθεται) και εξαγοράσει τη θητεία του, έναντι 5.112€.

Κι επειδή πάντα ο τέντζερης βρίσκει το καπάκι, ο γαμπρός του Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, επίσης είναι σε αυτούς που εξαγόρασαν τη στρατιωτική τους θητεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ