Η αστυνομία της Λευκορωσίας έθεσε υπό κράτηση 774 διαδηλωτές την Κυριακή

Must Read

Η κατάσταση στη Λευκορωσία φαίνεται να οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Η διαφθορά σε κάθε δημόσιο θεσμό είναι μεγάλη, η οικονομική ανάπτυξη ισχνή, η χώρα είναι επί της ουσίας μαριονέτα της Ρωσίας και ο ηγέτης της Αλεξάντερ Λουκασένκο έχει μετατραπεί πλήρως σε δικτάτορα μετά τις εκλογές της νοθείας του φετινού καλοκαιριού. Η διάβρωση των εκλογών αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης για τους ταλαιπωρημένους πολίτες της Λευκορωσίας, οι οποίοι με την σειρά τους εδώ και εβδομάδες διαδηλώνουν μαζικά και σταθερά κατά του Λουκασένκο και υπέρ της δημοκρατίας

Η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση 774 άτομα την Κυριακή κατά τη διάρκεια τεράστιων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων σε ολόκληρη τη Λευκορωσία, συμπεριλαμβανομένων 500 ατόμων που προσήχθησαν στην πρωτεύουσα Μινσκ, δήλωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Λευκορωσίας τη Δευτέρα.

Τουλάχιστον 100.000 διαδηλωτές πλημμύρισαν στους δρόμους του Μινσκ την Κυριακή για να διαμαρτυρηθούν εναντίον του ηγέτη της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο που πέταξε στη Ρωσία τη Δευτέρα για συνομιλίες με τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Η πλήρης ατζέντα των συνομιλιών των δύο ηγετών (μάλλον όμως πρόκειται για έναν ηγέτη και το τσιράκι του) δεν μας έχει γίνει γνωστή ωστόσο πολύ πιθανή είναι η είσοδος ρωσικού στρατού και αστυνομίας στην Λευκορωσία για να θέσουν την κατάσταση «υπό έλεγχο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This